Bruke eddik til å fjerne lukten av Cat urin

July 6

Cat urin er trolig en av de vanskeligste pet luktene å bli kvitt. Den karakteristiske lukten kan bli overveldende hvis ikke riktig fjernet. Så snart du finner sted hvor katten har urinerte, må du fjerne urinen og lukten før katten kommer tilbake og bruker samme sted som hans søppel boksen igjen.

Instruksjoner

•Soak opp katten urin med et papirhåndkle eller en gammel fille som du kan kaste bort. Hvis urinen har tørket, hell en halv kopp vann på stedet.

•Bruk det gamle klut eller papir håndkleet for å blott opp vannet. Vann vil nøytralisere nitrater i urinen, som forårsake ubehagelig lukt. Når du har fjernet det meste av urin og vann, er det tid for å fjerne alle spor av lukten det tiltrekker katten tilbake det stedet.

•Mix en del eddik til en del vann i en plastkopp. Hell blandingen på stedet. La blandingen å suge inn i området.

•Bruk et tykt håndkle til å suge opp blandingen. Plasser håndkle over stedet og enten stå eller vil legge press på stedet slik at håndkle tegner væsken fra området. Fortsette å gjøre dette til området er bare fuktig.

Tips og advarsler

  • Hvis katten insisterer på tilbake til samme sted, skvette litt pepper på stedet og la den for et par dager. Katten kommer knytte stedet pepper det misliker og vil holde deg unna.