Bruke eddik på et tregulv

November 5

Bruke eddik på et tregulv

Tregulv legger sjarm og skjønnhet til ethvert hjem. Har tregulv installert er ikke billig, så det er viktig å riktig feilfri gulvene så de ikke blir skadet. En billig, men likevel effektiv hardwood gulv renere er hvit eddik. Blander opp en eddik rensemiddel og benytter den for å rengjøre gulvene vil forlate dem squeaky rene, og det er miljøvennlig så det er trygt å bruke rundt barn og kjæledyr og er ikke skadelig for miljøet.

Instruksjoner

•Fjern løst smuss, støv og rusk fra gulvet med en kost eller støvsuger med en myk børste slangen.

•Fyll en bøtte med 1 gallon varmt vann. Legge ¼ kopp hvit eddik. Sette på et par gummihansker og bruker hendene til å blande opp eddik og vann.

•DIP en mopp i bøtte med rensemiddel og vri det bra. Moppen skal bare fuktig, ikke dryppende våt. Bruker for mye væske på tregulv kan forårsake skade.

•Start på baksiden av rommet og arbeide deg mot døren. Tørke gulvet i lang, selv slag, overlappende din slag for å sikre at du ikke gå glipp av noen flekker. Har en myk klut i nærheten, og hvis gulvet ser ut til å være får virkelig våt fra moppen, tørke opp overflødig fuktighet raskt.

Tips og advarsler

  • Ikke bruk eddik på etasjer med en olje finish.