Bruke Boxwoods i en hage

October 12

I boxwood er en klassisk busk som er brukt i europeiske og amerikanske hager i hundrevis av år i både formelle og uformelle landskapsarbeid. Boxwoods foretrekker full sol og godt drenert jord. Selv om i boxwood allsidig, skal det holdes borte fra nedløpsrør og andre våtrom å hindre at røttene råtner. Mer enn 160 typer boxwood er tilgjengelig, fra hardfør "Green Mountain" ulike til små, kompakt dverg eller engelsk boxwood med avrundet dusker anses å være cloudlike i utseende.

Instruksjoner

•Lag en kantlinje. Bruk din boxwood busker for å opprette en kantlinje rundt gården eller rundt et bestemt område av hagen din. Dette hjelper deg med å opprette små, cottagy føler du leter etter.

•Opprett et rom. Bruk din boxwood som en vegg eller to i et rom du oppretter utenfor. Boxwood busker er perfekt for rundt en patio eller andre utenfor området.

•Plant et mønster. Siden boxwood busker sviske godt, kan du bruke dem til å lage mønstre langs eller på egen hånd i et verft. Deretter andre planter kan plantes i boksene eller veier opprettet et rutemønster, for eksempel kan opprettes med boxwoods.

•Bruk boxwoods til å avgrense en sti. Boxwoods se kongelig langs en bane til en hage eller selv inngangsdøren.

•Plant boxwoods som et bakteppe for mer fargerike busker og planter. Planting høyere boxwoods langs en husvegg eller i en hage plass vil dekke opp skjemmende.