Bruke argongass til å drepe Bed Bugs

September 7

Bruke argongass til å drepe Bed Bugs

Argongass er den tredje edelgass i periodesystemet og utgjør én prosent av atmosfæren. Argon fungerer som en kvelende og bør brukes med ekstrem forsiktighet som en plantevernmidler. Det har vist seg å være effektive i å drepe bug angrep i kontrollerte miljøer, men er ikke vanlig i husholdninger. Det er en riktig vei å ta hvis du trenger å bli kvitt dyre elementer seng feilene som ikke kan tolerere tradisjonelle plantevernmidler. Det vil ikke skade elementer det kommer i kontakt med. Prosessen er tidkrevende og kan være dyrt.

Instruksjoner

•Contact lokale pest kontroll selskaper og spør om de tilbyr argongass som et alternativ til skadedyrbekjempelse. Noen stater har ikke godkjent argon som en plantevernmidler, så pass din tillater det.

•Spør pest kontroll etaten hvis de har en anoksisk kammer, og hvis ikke, hvor du finner du vil bruke for dette formålet. Du kan ikke fylle et hus eller leilighet med argongass fordi det bli dødelig minutter når den når 75 prosent metning i luften. Vanlige hjem miljøer tillater ikke nok kontroll til å være trygg.

•Spør i Skadedyrkontroll selskap hvis de kjenner noen som har bærbar, myke vegger, anoksisk kamre. Disse kan settes opp i hjemmet unngår å flytte elementer lange avstander.

•Fyll anoksisk kammeret med elementer befengt med bed bugs og fyll den med argongass. Dette er noe pest kontroll fagfolk må være ansvarlig for siden de har erfaring med å holde luften nivåer trygt.

•Den prosedyren må gjentas for å sikre alle bed bugs har kvalt. Pest kontroll fagfolk vil sjekke varene live feil under prosessen med utryddelse.

Tips og advarsler

  • Ikke forsøk å fylle huset eller alle rom i huset med argongass. Det kan bli dødelig raskt av kvelende mennesker og dyr.