Bruk Teflon tape i avløp

January 1

PTFE Teflon (polytetrafluoroethylene) tape er en tynn ikke-klebrig hvit tape som kommer på en spole og brukes av rørleggere for å sikre en egnet sel på rør for å hindre lekkasjer. Gul Teflon tape brukes i gass for å skille mellom de to grunnleggende typene Teflon tape.

Funksjonen

Teflon tape brukes hovedsakelig til å sikre en god tetning på avløp rør. Siden det er ikke-stick, kan Teflon tape lett eller lagt til hvis forseglingen ikke er stort nok til å stoppe lekkasje.

Typer

Silikon Teflon tape er bare én type Teflon-belagt tape. Finnes det tilgjengelige selvklebende støttet Teflon ark teflonbelagt Teflon kokekar og Teflon belagt kabler.

Funksjoner

Teflon tape er også kjent som tråden tape og hjelper forsegle tråder når en del av den mannlige passende threading er sprukket, slitt eller mangler.

Advarsel

LPG eller naturgass krever gul Teflon tape å gjøre en gass-tette forsegling å forhindre uvesentlig lekkasje av gass i huset eller utenfor neste LPG tanker.

Størrelse

Teflon tape kommer i alle bredder og lengder for alle lekkasje-forebyggende programmer på mann-end threading. Dette gjør en god tetning som er usannsynlig å lekke under normale omstendigheter.