Bruk eddik til å rengjøre tregulv

August 27

Bruk eddik til å rengjøre tregulv

Tregulv tåle testen av søl, burns og høy trafikk. Foruten å være verdifulle for fleksibilitet, har tregulv en estetisk verdi. Eddik er et velkjent hardvedgulv gulv renere. Dette skyldes eddiks komposisjon; Det er 30 prosent eddiksyre og syrer er kjent for sine degreasing. Bruke eddik som en renere også, avhengig av om gulvene er ferdige eller uferdige. Husk å sjekke med tre produsenten for å finne ut om du kan bruke eddik eller ikke. Uansett tre finish, kan eddik å holde gulv ser bra hvis brukt riktig.

Instruksjoner

•Ta 1 kopp med eddik og oppløse den i 2 gallons av vann. Bruke dette som et rengjøringsmiddel for å tørke ferdig gulvet. Ikke gjør hardvedgulv etasje for våt, siden det kan deformere tre. Det er best å bruke en damp mopp for å rense alle parkettdekke. Det er ingen grunn å skylle gulvet når du er ferdig.

•Bruk like mengder av eddik og olje til å rense en uferdig parkettdekke. Eddik løses av smuss og olje vil fukte tre. Du kan bruke denne samme forhold til spot Rengjør.

•Bruk eddik for å nøytralisere blekemiddel etter blekemiddel brukes til å rense en flekk. Bruke blekemiddel direkte på flekken og la den suge, helst over natten. Deretter bruke eddik til farget sted å nøytralisere blekemiddel.

•Bruk eddik fjerne oljeflekker fra tregulv ved å bruke den direkte til flekken og la den suge en time. Deretter skylle den med fuktig klut og tørk den tørr.

•Bruk eddik å kvitte seg med lukten av røyk i tregulv. Hvis du flytter inn i et hus der de tidligere beboerne røykte sigaretter eller sigarer, kan røyk fortsatt dveler i skogen. Du kan bruke eddik slette lukten. Rengjør tregulv med rette hvite eddik og kontroller at rommet er godt ventilert slik at lukten ned til et minimum. Både lukter vil til slutt forsvinne.

Tips og advarsler

  • Alltid vakuum gulvet før rengjøring for å sikre at du ikke sprer skitt rundt. Alltid teste noe renere på et lite område å avgjøre om det trygt og effektivt for parkettdekke.