Bruk av sukker

September 28

Du tror kanskje sukker er en enkel ingrediens brukes bare for å gjøre ting søtere. Mens sukker blidgjøre alt fra kaffe til friske jordbær, er det også andre bruksområder for denne bakervarer stift. Sukker kan brukes på kjøkkenet, bad, rundt i huset og utendørs.

Bakervarer

Sukker kalles et søtningsmiddel for fleste. Sukker har imidlertid også mange andre kvaliteter som bakere og kokker er sikkert kjent. Sukker tiltrekker fuktighet og reduserer derfor gluten i en oppskrift. Derfor røren blir lettere og bakevarer vil stige fullt når sukker er kremet sammen med andre ingredienser. Siden sukker inneholder fuktighet, forlenger det holdbarheten av bakevarer. Årsaken til at golden browning over muffins eller kaker er sukker reagerer på proteiner i andre ingredienser.

Planter og blomster

Legge til ca 1 ss. sukker vann i en vase vil mate blomster og holde dem friske lenger. Du kan også bruke sukker på plantene dine utenfor. Hvis plantene ser ikke sunt og du merke små klumper på røttene, har de nematoder, ormer som angriper tuberous planter. Bland sukker i jorden. Dette vil øke bakterier som bekjempe nematoder.

Skadedyr

Sukker kan brukes som en effektiv veps felle. Bland med 2 oz. sukker og ca 1/4 kopp vann og koke det til det blir en klissete lim. Putte den i en krukke eller annen beholder, og plasser den utenfor. Veps og bier vil bli tiltrukket til søt blanding men kunne ikke komme ut av det når de sitter fast i den. Når full, fjerne og avhende beholderen eller vaske det ut på nytt. Sukker kan også brukes hvis du har en kakerlakk problem. Bland like mye sukker og bakepulver og la ut for skadedyr å finne. De vil forbruke blandingen og dø. Dette fungerer også hvis du blande sukker med vaskemiddel, boraks.

Helse og skjønnhet

Sukker er en effektiv måte å vaske hendene hvis de er fet eller fet. Du kan bruke sukker alene eller legge den til flytende håndsåpe. Hendene blir myk og smidig. Sukker tilbyr også rask lindring hvis du brenne munnen mens drikker varm væske eller spise varm mat. Gni sukker på tungen å kvitte seg med den stikkende smerten.