Bruk av Snelleplante Rush i landskapsarbeid

November 6

Bruk av Snelleplante Rush i landskapsarbeid

Sneller hyemale, kjent som Snelleplante rush eller scouring rush, brukes for landskapsarbeid i våtrom eller rundt dekorativ dammer. Denne lett vedlikeholdt innfødt plante, en av de tidligste dyrket av mennesker, anses som et ugress i enkelte deler av landet. Mens nær bekymringsløs krever rush regelmessig fortynning av står.

Sneller Hyemale

Funnet i naturen over hele Nord-Amerika, regnes sneller hyemale invasiv i noen områder. Hvis det brukes som et landskap anlegg, kontroller at det ikke spre og ta over resten av hagen din. Evergreen siv vokse opp til 4 fot høy. Fordi anlegget inneholder rikelig mengder silica krystall, plant ikke det der barn, kjæledyr eller husdyr kunne muligens bruker den. Hvis det tilfeldigvis er inntatt, kontakt lege eller veterinær, som skarpe krystallene vil føre intestinal smerte og mulig skade.

Beskrivelse

De mangler grener, med en diameter på ca en tredjedel av en tomme av stilkene av Snelleplante rush er leddet og hule. Små blader delta rundt stammen, danner en slank mørk grønn eller sort bånd på hver joint. Snelleplante rush, en bregne, produserer ikke frø eller blomster, men utvikler en strobilus på slutten av fruktbare stammer. Den encellede strobilus er brun med en kjegle-lignende figur. Spores sees ikke av øyet.

Landskapsarbeid bruker

Snelleplante rush er generelt plantet en dam kant eller i vann hager eller japansk hage. På grunn av sin tendens til å invadere, plant ikke rush i jord, men holde det i beholdere begravet i bakken med anlegget selv med jorden. Det vil danne en tett stativ; Hvis plantet i stedet for finnes sammen med en dekorativ dam, kan det hindre Luke utvikling. Fjerne døde stilker regelmessig.

Omsorg

Snelleplante rush foretrekker fullstendige eller delvise sollys. Den trenger fuktig jord og vil dø hvis plantet i et tørt område eller jord tørker ut. Det gjør det bra i veldig våt jord, men bør ikke være fullstendig neddykket i en dam. Det er hardføre i United States Department of Agriculture soner 3 til 11. Å overføre det, dele sine klumper og plante personlige røttene samtidig. Snelleplante rush sprer av underjordiske stammer.