Bruk av skum betong i konstruksjonen

June 16

Bestående av sement blandet med høyt volum av luft, skum betongen er lett, enkel å transportere og kan brukes til en rekke bygging formål. Skum betong fungerer som en utmerket isolasjonsmateriale og er også sterk nok til å brukes i hjem, veier og andre industrielle applikasjoner.

Fylle hull

Takket være skum betong konsistens, som er beskrevet av EAB Associates som "lett og gratis strømmer", kan den brukes til å fylle ut hullene av varierende størrelse. I motsetning til vanlig betong er skum betongen tynn og vassen, slik at det helles i vanskelig å nå områder med letthet. Forlatte kloakk, lagertanker og gamle kjellere kan fylles med skum betong for sikkerhet formål, kan hull under veier forårsaket av regn.

Gulv

Skum betong brukes til en rekke gulv formål og er ideelt i situasjoner hvor vanlig betong ville være for tung. Opphøyet gulvet plater og gulvet overlegg kan være laget av skum betong, og det er også nyttig for å fylle trapp panner. I tillegg skum betong lyset vekt lager den praktiske "når enklere løfte og bære er viktig," Ifølge Cellular konkrete løsninger. Balkonger og demper kan også utføres fra skum betong.

Grøft Reinstatement

Når skyttergravene er gravd til foreta reparasjoner eller legge rør, brukes skum betong å fylle området og reparasjon veier. Som det tørker, vanlig betong utligner, skade som utilsiktet veier eller nyinstallerte rør. Dette oppstår imidlertid ikke med skum betong, noe som gjør det til et trygt og praktisk alternativ. Flytende natur skum betong også innrømmer den å sive inn i små sprekker og områder, sikre en grøft er helt fylt.

Taktekking

Om vanlige betong er for tung i Taktekking, er skum betong lett takket være dens høy luft innhold, noe som gjør det til et passende. Faktisk, er taktekking en av de vanligste bruksområdene skum betong, som luften inneholder også fungerer en termisk isolator når varmet. Skum betong er sterk nok til å støtte overflødig vekt, som mennesker som går på taket, uten å legge ekstra pounds til den overordnede strukturen til et hjem.