Bruk av skivene i avløp

June 5

Bruk av skivene i avløp

Rørleggere bruk skiver for alle typer oppgaver. Generelt, skiver administrere vannføring og hindre lekkasjer. De brukes for et utvalg av kjøkken og bad vann. Skiver er vanligvis laget av gummi og består av en svært tynn smultring-formet gjenstand. Skiver utfører viktige funksjoner for å gi enkeltpersoner å trygt bruke vann i hjemmet.

Kontroller vannstrømmen fra en tappekran

Ifølge avløp omsorg & reparasjon Handbook theplumber.com kontroll skiver vannstrømmen fra en kran. Skiver brukes med komprimeringstypen kraner. Når trykk er aktivert, regulerer vaskemaskinen vannstrømmen basert på innstillingen på trykk. Kranen er slått av, fungerer vaskemaskinen som en beskyttende barriere å hindre kranen fra unødvendig dispensing vann. En gummi skive av forskjellige størrelser og sammenntrykking brukes for varmt og kaldt vann kraner. Ofte når en kranen lekker, er lekkasje en indikasjon at vaskemaskinen er slitt og må byttes.

Hindrer vann blir bortkastet

Et vanlig toalett har en flush ventil skive, som hindrer vann lekker fra bunnen av toalett tank. Uten vaskemaskinen, vil vannet lekke bak toalettet og på gulvet hver gang toalettet ble spylt.

Stopper tanken fra overfylte toalettskålen

Standard toaletter har en skive, kalt tank-å-bolle skive som kontrollerer mengden av vann som går inn i toalettet fra tanken. Over tid med bruk kan vaskemaskinen bli slitt. Du vet når det er tid erstatte vaskemaskinen når du ser vann som strømmer ned sidene av toalettet etter flushing, sier Ron Stultz, skaperen av en online rørlegger ressurs nettsted.

Vakter mot vannlekkasje

En bolt brukes vanligvis til å sikre tanken til bollen. Skiver er vanligvis plassert under bolten, som er strammet for å holde tanken på plass. Vaskemaskinen sikrer vann ikke trenge gjennom hullet der bolten er festet. Men hvis fuktighet rundt eller i nærheten av bolten, er fuktighet sannsynlig fordi vaskemaskinen er feil eller bolten må stramme og noen ganger begge.