Bruk av San Pedro Cactus

August 25

Bruk av San Pedro Cactus

San Pedro kaktus er i slekten Trichocereus. Det er ca 30 arter av Trichocereus, i Andesfjellene. San Pedro kaktus er ikke en ørken plante men er innfødt å varme jordsmonn som de man finner i Andesfjellene der det er nok vann. San Pedro kaktus er allment dyrket som en dekorativ kaktus og base pode lager for andre kaktus. Det er også en kraftig hallusinogen med store konsentrasjoner av meskalin. Kaktusen er tradisjonelt brukt i en rekke måter.

Sjaman rituelle

San Pedro kaktus har en tradisjon blant de peruanske som et verktøy for shamaner å øke deres bevissthet om pasientens sykdommer. Det har psychotrophic effekter som skulle transportere healer til et annet sted så de kan få instruksjon. Det har blitt beskrevet som produserer en følelse av ro og visjoner. Meskalin produserer en forbigående tilstand som ble brukt til å hjelpe healer finne svar på sine spørsmål så han kunne bedre hjelpe pasienten hans. Kaktusen ble også brukt i sjaman rituelle som en religiøs gjenstand.

Medisin

San Pedro kaktus har en rolle i Peru selv i dag i helse. Det har blitt brukt tradisjonelt å redusere feber, behandle nyrer og hepatitt. Det brukes å kamp alkoholisme.

Saften av stilkene brukes på sår og arr for å helbrede dem. Det brukes også til å behandle hudsykdommer som eksem og flass.

Anlegget er også brukt i veterinær omsorg som en anti-parasitic fjerne skadedyr i storfe og geiter. San Pedro kaktus brukes også til å hindre at munn- og kjeften sykdom i domestisert herds.

Andre bruksområder

Mild-smake frukten av San Pedro kaktus kan spises. Kjøttet på kaktusen kan også spises, men den innerste delen bør forkastes som inneholder de mest alkaloider. Kaktusen kan tørket og spises som "cactus jerky" eller spist fersk som en agurk. Det er vanlig i vegetabilske plater og sør amerikanske og American Southwest matlaging.

Kaktusen er også gjort i sjampo og vaskerom såpe.