Bruk av Persimmon

June 25

En søt frukt innfødt til Asia, persimmon vokser fra oktober til desember. Frukten kalles ofte japansk persimmon slik det identifiseres med Japan, selv om det vokser i mange deler av Asia og USA i hele east coast Carolina til Florida og på vestkysten. Persimmon er høstet for flere bruksområder og sendt kommersielt i Amerika fra California og Florida. Persimmons inneholder ganske mye sukker og er også en rik kilde til kalium og magnesium.

Mat

Persimmon mest åpenbare bruken er for mat. Det kan spises moden av anlegget eller kan tørkes, som resulterer i en søt, godteri-lignende snack. Avhengig av variasjon av frukten, persimmons kan spises fersk før over modning og mykgjørende eller etter mykgjørende - det avhenger av fargen på kjøttet og mengden snerpende tanniner i frukt. Umoden persimmons er ganske sur, selv om noen kanskje foretrekker dem på den måten. Persimmon er noen ganger brukt som en puré ingrediens, chutney eller salsa eller tørket og lagt til kaker eller brød. California variasjonen kalles Hachiya er populær som en frisk frukt i Amerika fordi det er seedless, i motsetning til seeded variasjonen som vokser i Florida.

Skyld

Tanniner i umoden persimmons brukes ofte i Japan for å gjøre skyld, en type brennevin laget i Japan. Frukt er også brukt som en additiv skyld eller likører. Most versjonen av det persimmon kjøttet er litt varmet og lagt til skyld eller likør til skjemaet søt alkohol drikker som er vanlige i Japan.

Insektmiddel

Hele umoden persimmon frukt kan brukes til å holde insekter i sjakk. Wild persimmon, ikke vanligvis brukt som matkilde, kan være malt til en pasta. Dette inkluderer hud, kjøtt og frø. Når frukt lim er forberedt, kan det være malt på et stykke tøy og plasseres i områder hvor insekter er en plage. Lukten av persimmon vil frastøte bugs i nærområdet.

Medisinsk

Persimmon brukes for noen mindre medisinske formål samt. En decoction av calyx og frukt stammen brukes noen ganger å stoppe hikken, hoste eller for lindring av åndedrett problemer, ifølge Purdue University hagebruk nettstedet.