Bruk av Orto i blomsterbed feil

May 21

Bruk av Orto i blomsterbed feil

Enten du har roser, stemorsblomster eller hortensia, vil du holde dem ser lyse, rask og feilfri hele sommeren. Dessverre, feil elsker blomster så mye som du gjør, og hull og blad skade som de kan være frustrerende. Orto er et populært merke plantevernmidler med en rekke produkter som kan brukes i blomsterbed. Bare sørg for å velge riktig produkt for pest for hånden.

Blomst, frukt og grønnsaker insekt Killer spray

Orto 's blomst, frukt og grønnsaker insekt killer sprayer drepe bugs på blomster, frukt, grønnsaker og busker. Dette er gode produkter hvis du har både blomster og grønnsaker i hagen din. Disse spray drepe japansk biller, whiteflies, Trips, larvene og bladlus blant andre. De to variantene av dette spray er i hovedsak det samme, bortsett fra at den "Klar til bruk"-versjonen kan brukes direkte fra flasken mens "Klar-Spray" versjonen må være knyttet til en hageslange. Hvis du vil bruke, spray "Klar til bruk" produktet på blad flater hvor skadedyr er sannsynlig å blomstre, inkludert undersiden av bladene, kronblad og stengler, fra en avstand på 8 til 12 inches. For å bruk det "Klar-Spray" versjonen, knytte Flaskens sprøyta til din hageslange, skru på vannet, slå på produktets munnstykke og spray blomster fra samme avstand, sørge for at fullt våt alle overflater. Nytt produktet til blomster etter syv dager, opptil fem ganger per voksende sesongen.

Rose og blomst insekt Killer

Ortho's Rose og blomst insekt killer spray har samme virkestoffet som blomster, frukt og grønnsaker insekt killer spray og kommer i en klar-å-bruke flaske. Bruk den på samme måte og med det samme intervallet til klar-å-bruke blomst, frukt og grønnsaker spray. Det kan beskytte blomster i opptil fire uker, og kan brukes opptil fem ganger per sesong.

Feil-B-Gon MAX hage insekt Killer støv

Ortho's Bug-B-Gon MAX hage insekt killer støv kan brukes på frukt, grønnsaker og i dekorativ senger, så dette er en god multifunksjonelt produkt. Når den brukes på blomster, styrer det japanske bille, altetende sommerfugler, lygus bug, kål looper, asparges biller og bete armyworm. Pulver kan brukes direkte fra flasken. Bruke, bruke hansker og stå på 12-tommers avstand fra blomsten. Lett klem på flasken mens du holder den i en vinkel. Påfør et tynt lag av støv til alle blad overflater, inkludert undersides. Programmet beregner varierer avhengig av hvilken type anlegg du bruker støv til, men produktet varer vanligvis rundt to uker.

Feil-Geta pluss sneglen, Slug og insekt Killer

Feil-Geta pluss sneglen og slug insekt killer er en detaljert produkt som styrer en rekke skadedyr, inkludert snegler, snegler, cutworms, earwigs, armyworms, gresshopper, gresshopper og sowbugs. Hvis du vil bruke, vann din blomst seng og deretter spre granulater jevnt for hånd eller med en liten sprederen. Unngå at granulater å hope seg opp og at de forblir på overflaten av jorden, ikke på flowers' roseblader eller blader. Vann området lett etter påføring og nytt annenhver uke.

Betraktninger

Kontroller at du har riktig identifisert insekt på hånden og valgt et produkt som er trygt for blomster og for å kontrollere at insekt. Les og følg alle etikettene nøye. Hvis produktet er svelget, kan du ringe din giften kontrollsenter umiddelbart som det kan være ekstremt farlig for barn og kjæledyr. Bruk alltid riktig hud og øyne beskyttelse når du bruker kjemikalier i hagen din.