Bruk av Milkweed frø

December 23

Felles milkweed (Asclepias syriaca) er best kjent som en ordensforstyrrelser avling og dens betydning for monarch sommerfugl. Andre bruksområder for milkweed utforsket. Noen av plante-deler kan spises, men frøene av milkweed inneholder giftige forbindelser som kalles cardenolides. Selv om denne giftige innhold begrenser programmene milkweed frø, er det fortsatt noen bruker for dem..

Planting/frø salg

Frø omsetning prairie restaurering og butterfly hager er hva de fleste milkweed frø selges kommersielt. Det er også et marked som utviklet rundt hevingen av monarch sommerfugler for pedagogiske formål.

Nematicide

Milkweed frø måltid kan ikke brukes i dyr feeds fordi de cardenolides stoffene forårsake hjertebank hos mennesker. Heldigvis har frø måltidet bevist effektiv på å drepe nematoder og fall armyworms (skadedyr som ødelegger alfalfa, korn, peanøtter, poteter, tomater, soyabønner og Durra). Frø måltidet er et potensielt alternativ til sterkt begrenset jord fumigant metylbromid.

Fuktighetskrem

Forskere har oppdaget at milkweed olje er rik på vitamin E og cardenolides. Et potensielt marked kan finnes for olje som en komponent i hud kremer.

Frø dun

Frø floss av milkweed ble brukt under andre VERDENSKRIG Fyll ut "Mae West" redningsvester etter import av normalt brukt kapok fibrene ble stoppet. Frø floss er fortsatt brukes kommersielt i dag som en ikke-allergifremkallende fyll duck eller gåsedun dyner og puter.

Biodrivstoff

Forskere har testet milkweed frø for sitt potensial som biodrivstoff. Selv om frøene møte biodrivstoff standarder, har det blitt fastslått at bruker frø for dette formålet ikke ville være økonomisk.