Bruk av Locust Tree spirer

November 16

Bruk av Locust Tree spirer

Svarte gresshoppen (Robinia pseudoacacia) er en raskt voksende treet som fungerer godt i tempererte klima. Locust, elsket av noen og hånte av andre, sprer seg raskt av spirende fra røttene, og også kan overføres kunstig. Hvis du står overfor locust spirer administrere, er her noen alternativer.

Fekting

Svarte gresshoppen er tradisjonelt en av de mest favoriserte trærne i USA for å konstruere gjerdestolper. Treet er usedvanlig hardt, sterke og holdbare. Veksten av locust har blitt oppmuntret hele midt-Sør og Sørøst som gjerdemateriale for flere tiår, med århundrer. Sin popularitet har imidlertid redusert de siste årene på grunn av sin raske vekst, luftig natur og grunne rotsystem.

Hvis du er villig til å sette i arbeidet for å klippe ut og klippe din egen gjerdet innlegg, plante din spirer godt fra eksisterende strukturer og la dem vokse til stammene kommer din ønsket diameter. Deretter falt dem og "høste" ditt gjerde innlegg.

Locust har en tendens til å velte stormer eller vind på grunn av sine grunne rotsystem. Hvis et tre er felt i en storm, skjær den i innlegg i de neste to ukene, og tillate dem å kurere for et par måneder før de.

Erosjon kontroll

I 1990 bok "fremskritt i nye avlinger," Barrett et al. kaller locust "en av de mest tilpasningsdyktige og rask voksende trær tilgjengelig for ørkenområder... verdsatt for erosjonssikring og skogplanting på vanskelige steder." Locusts grunne, aggressiv og tilpasningsdyktig rotsystem tillater å vokse betydelig bakken eller vanskelig å administrere steder. Plant din spirer jord omstendigheter (fullt dekker røttene), vann regelmessig for den første måneden eller to, og se din trær ta av. Når rotsystem er opprettet, krever trærne minimum vedlikehold, selv under vanskelige vekstforhold.

Honningproduksjon

Locust blomster er en pålitelig kilde til nektar og brukes i kommersielle honningproduksjon (særlig i Ungarn). Hvis du holde en struktur eller er interessert i honning handel, spesielt i dagens bee-utfordrende forhold, vurdere locust som en del av "sunne struktur" arsenal. Plant din spirer i nærheten din elveblest. Ny vekst vil blomstre innen tre år, mye raskere enn med andre treslag, gir en pålitelig kilde til bee-tiltrekke nektar i årene som kommer.

Husdyr Feed

The locust er en viktig kilde til husdyr fôr i Bulgaria, Nepal, India og Republikken Korea. Live bladene brukes som fôr kilde i tradisjonelle innstillinger. Bakken svarte gresshoppen topper, inkludert woody stilkene, har blitt funnet for å være sammenlignbare til alfalfa som feed i USA. Anlegg din spirer nær mellomrom, og du kan bruke standard høsting landbruksmaskiner beskjære samling. Locust trives i marginale forhold hvor avlinger som alfalfa ikke vil trives, så kapasitetene grovfôr er potensielt en av sine største tilbud.

Fremtidige retninger

Jordsmonnet, grovfôr biomasse og tømmer behov i årene kan se en renessanse av locust popularitet. Anlegget anses giftige i noen stater, og nøye kontroll kan være nødvendig avhengig av sted. Men gjøre dens raske veksten, tidlig blomstrende og verdifulle næringsinnhold locust et verdifullt tillegg til små farmer's arsenal. Som bekymringer over drivhusgasser og avskoging fortsette å stige, vil den hardføre og raskt voksende locust gi deg muligheten til å øke sunne biomasse og reforest vanskelig terreng.