Bruk av Jatropha

January 8

Med et navn som er avledet fra greske "lege" og "ernæring", har mellomamerikanske anlegget jatropha blitt funnet for å ha mange fordelaktig bruker.

Frø

Jatropha anlegget frø kan brukes til å produsere insektmidler og også som en medisin kamp forstoppelse, og produksjon av jatropha olje.

Olje

Olje av jatropha planten brukes i fakler og lanterner som brenner den med rent og med en røykfri flamme. Det brukes også til å mykne skinn, smøre maskiner og i noen land, for å lage såpe. Jatropha olje kaken kan brukes som Organisk gjødsel på grunn av sin sterke kombinasjonen av nitrogen, fosfor og kalium.

Anlegget

Jatropha anlegget i seg selv kan brukes å kjempe hudsykdommer, revmatisme og bøte sår på innenlandske husdyr. Røttene av jatropha er brukt som et middel for slange biter, og barken produserer en mørk blå farge brukes til farging klut.

Løv og kvister

Bladene av jatropha kan brukes til å massere anstrengte muskler og også brygget som te å bekjempe malaria. Kvister av anlegget er brukt tenner.

Potensielle

Uspiselige jatropha vegetabilsk olje blir studert som et alternativ i diesel siden den har mange av de samme egenskapene. Biler kan kjøres med jatropha olje uten store tilsetningsstoffer.

Tilgjengelighet

Mens de fleste helse og ernæring butikker ikke bære jatropha produkter, kan de kjøpes gjennom noen detaljhandel leverandører og frø butikker og rimelige priser (se ressurser).