Bruk av husholdningenes Bleach

March 19

Bruk av husholdningenes Bleach

Bleach er et stoff som vanligvis brukes til å rense og lyse klær. Dens kraftig rengjøring egenskaper bidra til å fjerne akkumulert skitt, spesielt fra hvitt stoff; gjenopprette opprinnelige livfullheten fra kjole skjorter til bomull sokker. Selv om det vanligvis markedsført som et vaskeri, kan den brukes i en rekke forskjellige måter.

Fjerne mugg og mugg

En 1:1 løsning varmt vann og blekemidler gjør en utmerket mold og mugg fjerne løsningen. Spray blandingen overalt som er plaget med overflate mugg - din bad fuger, patio møbler eller vinyl Fasader - og skrubbe bort med et firma-bristled pensel. Stoff eller ark skjemt av mugg kan behandles med blekemiddel. Bare vaske stoffet på en høy-varme syklus og legge til 1/2 kopp blekemiddel; men vær forsiktig når vasking farget elementer med blekemiddel fordi det vil misfarges klær.

Drepe ugress og mose

Drepe skjemmende ugress ved sprinkling ufortynnet blekemiddel ved røttene. Etter flere dager ugress kan trekkes ut lett, og styrken av blekemiddel vil hindre deres ettervekst. Fjern mose og alger fra din hage bane ved å legge til 3/4 kopp blekemiddel en gallon av vann, helle den på din gå og skrubbing rent med en stål-bristled pensel. Blekemiddel vil lyse din patio steiner eller murstein i prosessen.

Polsk Glass og bleke porselen

Lyse fine glass ved å legge en teskje eller to av blekemiddel til din skvip eller en spiseskje til oppvaskmaskinens neste syklus. Tørr å polsk med et mykt håndkle. For å lyse opp din hvitt porselen, dekke elementet med flere papirhåndklær og Mette med ufortynnet blekemiddel. Etter en 15 minutters suge vil din elementets opprinnelige glans bli gjenopprettet. Skyll grundig med ferskvann og tørk med et mykt håndkle.

Rense og desinfisere alt

Makten av bleke kan bli brukt til å rense omtrent alt du kan forestille deg. Hvis du kjøper barn leker eller motetilbehør på brukte eller sparsommelighet butikker, kan du sikre sin renhet av soaking dem i fem til ti minutter i en gallon av vann med 3/4 kopp blekemiddel lagt og noen dråper antibakterielle oppvaskmiddel. Rengjøre benkeplater og kjøkken skjærebrett matbårne bakterier ved scrubbing med 2 quarts vann og 1 ts blekemiddel.