Bruk av en GFCI Breaker i en bad-krets

August 8

Bruk av en GFCI Breaker i en bad-krets

National Electric Code krever visse steder som bad eller andre steder med våte eller fuktige forhold har spesiell kraft beholdere kalt bakken feil krets interrupters, eller GFCIs. GFCI utsalgssteder hindre deg i å være electrocuted på grunn av funksjonsfeil eller ulykker med et apparat. NEC krever at alle beholdere på et kjøkkenbenken, bad eller i 6 fot noen vask GFCIs.

Elektrisitet og kretser

Strøm flyter gjennom en krets gjennom et par ledninger--en "hot" og en nøytral. Varm ledningen bærer gjeldende fra kilden - vanligvis en strømbryter eller sikringsskapet apparatet eller innslag. Nøytrale wire returnerer "ubrukte" elektrisitet tilbake til kilden. Berøre ledninger i en krets vil forårsake et sjokk, men støt kan også skje på grunn av overbelastet eller kort kretser.

Bakken feil

Bakken feil oppstår når, på grunn av en kortslutning eller overbelastning, en elektrisk enhet blir en utilsiktet dirigent av elektrisitet. I de fleste tilfeller beskytter jording deg mot feil ved å gi en vei tilbake servicepanelet eller en elektrode kontrakt med jorden. Hvis bakken er koblet til servicepanelet, feil turer en breaker eller blåser en sikring.

Faren for feil

Bakken feil kan føre til elektrisk støt som er smertefulle, skadelig eller med dødelig. Normalt er flyten av gjeldende mellom varme og nøytral ledningen ganske lik. Feil oppstår når strømmen av elektrisitet gjennom nøytrale wire er mindre enn varm ledningen. Sjokk oppstår når du kommer mellom to ledninger og gjeldende strømmer gjennom kroppen. Hvis du er i kontakt med vann eller fukt, kan effekten være dødelig.

Funksjon av en GFCI

En GFCI uttak som inneholder en mikroprosessor som kontinuerlig måler gjeldende flyt i begge ledninger. Når GFCI registrerer en forskjell i flyten, åpnes krets - forstyrre flyten - i så lite som fire hundredeler av et sekund. Når dette skjer, kommer røde tilbakestillingsknappen på GFCI ut. Når feilen er rettet, stenger skyve tilbakestillingsknappen på mottaket krets.

Installere en GFCI

GFCI beholdere er ikke vanskeligere å installere enn standard beholdere, selv om det er flere terminalene på GFCI. Ett sett av terminaler er belastningen; den andre er linjen. Gjeldende kommer til en GFCI gjennom linjen. En GFCI installert som første mottaket i en gir beskyttelse for alle standard beholdere i denne kretsen. Ledninger for resten av kjøringen er koblet til linje terminalene.

Mangler en GFCI

En GFCI mottaket kan bare fungere når en feil oppstår. Hvis du komme mellom varme og nøytrale ledninger er ikke er jordet, flyten av gjeldende forblir lik, bortsett fra det flyter gjennom kroppen. Siden GFCI ikke registrerer en feil, det ikke tur.