Bruk av Elm trær

July 1

Elm trær er høy, løvskog, løvtre trær som produserer vanligvis taggete, små- eller ovale - blader. Som Colorado State University notater, elms var særlig populær i løpet av 1900-tallet og folk dengang plantet trærne overstrømmende i urbane sentre over hele landet. Dessverre disse masse-plantings av fortiden nå gjøre noen arter av Alm treet utsatt for nederlandsk elm sykdom, som har utryddet elm populasjoner i mange områder. Til tross for sykdommen, elm trær er fortsatt tilgjengelig og har mange bruksområder.

Landskapsarbeid

Landscapers bruker vanligvis Alm trær til fôr gater og fortau, men også plante dem som frittstående, prøven planter. På grunn av deres vase-formet kroner, som består av oppover og utover sprer grener, elms kan gi optimal skyggen og plantet sammen kan danne kontinuerlig kalesjer.

Ifølge det USA Department of Agriculture (USDA), en "god erstatning" for vanlige, er American Alm treet--som går utryddet fra nederlandsk elm sykdom - kinesisk elm. Elm tilbyr betydelig estetisk verdi, takket være sin struktur, multi-farget bark og bladene som nyanser av lilla og rødt i løpet av høsten. Andre nederlandsk elm sykdom-motstandsdyktig landskapsarbeid muligheter - er som North Dakota State University nevner--hybrider av japansk og Siberian elms, som katedralen elm, vanguard elm eller Sapporo høst gull elm.

Landbruket

I tillegg til planting elms for å øke den estetiske verdien av en plass, bruker noen mennesker Alm trær - som Siberian, japansk og amerikanske elms - landbruket endene. Ifølge North Dakota State University bruker bønder Alm trær for å bygge windbreaks eller shelterbelts, som er tett rader av vegetasjon som blokkere vinden. Windbreaks beskytte jord fra svekke og kan også å hindre vind-relaterte skade på avlinger.

Kulinariske

Noen elm-trær, som kinesisk elm, produserer spiselig frukt. Som USDA notater, folk bruker umodne fruktene av kinesiske elm trær både i rå og tilberedt former. Fruktene er aromatiske og har en "uvanlig smaken," som "pust lukter hyggelig" og "munnen følelsen frisk."

Tømmer

Tømrere og produsenter bruker løvtre trelast elm trær for å bygge flere ulike elementer, inkludert møbler, fat, kasser, bokser og paller. Ifølge Purdue University er de tre viktigste artene av elm for trelast industrien amerikanske elm, rock elm og glatte Alm.

Ved

I tillegg bruker det for bygningen, bruke folk engang skogen elm trær for brenning i peiser og brann-groper. Imidlertid gjør sikringsanlegg korn av tre det vanskelig å dele.

Medisinsk

Ifølge University of Maryland Medical Center tyder på at den indre Barken av tøffelen elm trær kan gi flere medisinske fordeler. Århundrer indianere har brukt bark for herding sår, byller, sår og huden inflammations, men det kan også være i stand til å hjelpe med hoste, sår hals, mageproblemer og diaré.