Bruk av Cedar Tree olje

May 16

Cedar treet er en som representeres av flere arter som vokser i mange steder. Den østlige rødt sedertre eller Juniperus virginiana, oppstår øst for Mississippi River, men har spredt over hele Great Plains. Cedars vokse som langt sør i Nord Florida og så langt nord som sørlige Canada. De kan vokse nesten 100 fot i høyden, og skjemaet kongler med én til fire frø. Cedar blad olje er laget av nordlige hvite cedar treet, som er en mindre enn red cedar. Den essensielle oljen er gjort gjennom damp destillasjon, er gul og tyktflytende, og lukter varm og søt. Cedar tree olje brukes hele verden i århundrer, og har mange bruksområder, fra healing insekt kontroll.

Historie

De gamle egypterne er de første kjent for å ha brukt cedar tree olje. De gjennomvåt papaya blader i olje laget fra Libanon cedar treet og brukte dem i mumifisering. De gamle grekerne brukte den til å frastøte både insekter og infeksjoner. Sumererne brukte cedar tree olje som en base for maling, som de blandet med koboltforbindelser. Under byllepest epidemier i Europa brente livredde beboere cedar tree olje for å fumigate sine hjem. I 1770-tallet kan eminente britiske kjemikeren Nicholas Culpepper fant at cedar tree olje være et middel for coughs, shortness av pusten og tuberkulose. De amerikanske pionerene brukt sedertre flak på gulvene i sine hjem for å fraråde mange skadedyr felles for områdene der de bodde. Den Ojibwa indianerne Michigan brukes nordlige hvite cedar seremonielt og medisiner. Cedar har blitt kalt "Arbor Vitae" eller "livets."

Bruk i Healing

Cedar tree olje har mange bruksområder i naturmedisin.I 25 år, fra 1971 til 1996, St. Petersburg Institute Bio-regulering og Gerontology gjennomført vitenskapelige og kliniske studier som viste cedar tree olje kan bremse aldring og Øk levealder.Cedar tree olje er spesielt kjent for sin gunstige effekter på indre organer som nyrer, milt og bukspyttkjertelen. Det er også brukt for genito-urin-skrift. Det har antiseptisk og vanndrivende effekt, og er effektiv mot respiratoriske plager som lunger og hoste av alle slag, bronkitt, lungebetennelse og tuberkulose. Noen mennesker sverger ved cedar tree olje for omsorg for en rekke hud plager. Fra akne til sopp lesjoner, kan det muligens hjelpe til å fjerne irritasjon og hastighet helbredelse av sår. Det kan også hjelpe å gjøre håret sterkere og forhindre håravfall og flass.En av de viktigste bruker av cedar tree olje er som et beroligende middel. Mange hevder at bruk av cedar tree olje beroliger dem og hjelper dem å sove, og at det er en effektiv hjelp mot søvnløshet.Cedar tree olje hjelper også lindre smerte på grunn av smertestillende egenskaper, så noen stole på det som leddgikt og andre felles smertebehandling.

Hvordan bruke Cedar Tree olje

Hvis du planlegger å bruke noen essensielle oljen, bland det med en operatør olje eller fuktighetskrem, fordi essensielle oljer er svært konsentrert og kan forårsake forbrenning av huden hvis brukes i ufortynnet form. Cedar tree olje har en behagelig duft for mange mennesker, som legge noen dråper lotion, massasje olje eller en aromaterapi-diffuser for sin terapeutiske og insektmiddel egenskaper. I aromaterapi, er olje av sedertre treet antatt å skape en atmosfære av tillit og sikkerhet, respekt og tillit. Sin aroma gjør noen folk føler seg komfortabel og sikker. Aromaterapi diffusers er tilgjengelig på spesialitet butikker og online, eller du kan legge til noen dråper sedertre tree olje 2 kopper vann i en glass kjele som du småkoke på en ovn.

Insekt kontroll

Cedar tree olje antas av noen mennesker å være effektiv som en kjemisk fri, sikker måte å kontrollere loppene, merker, øret mites, Hodelus, kakerlakker, mygg, sengen avlyttinger, Sølvkre og andre insekt skadedyr. Environmental Protection Agency fastslått at produkter som inneholder cedar tree olje trenger ingen regulering fordi disse produktene er trygge.

Advarsler

Cedar tree olje kan forårsake hudirritasjon hvis de brukes i høye konsentrasjoner. Gravide og ammende kvinner bør unngå bruk. Det er best å holde alle essensielle oljer fra barn. Bare bruke den eksternt, og sørg for å fortynne det riktig.