Bruk av Cape kastanje trær

March 24

Den Kapp kastanje er en semievergreen skygge treet nå 25 til 40 fot i høyden. Medlem av sitrus familien, treet er aromatiske blader som avgir en sterk lukt når knust. Rosa blomster blomstre på stilkene i sommer. Innfødt til Afrika, cape kastanje dyrkes i varme været miljøer og rik, fuktig jord. Mange deler av Kapp kastanje trær brukes på mange forskjellige måter.

Frø

Frø av cape kastanje, i fruktene av trærne, brukes på mange forskjellige måter. Bitter, gul olje fra de trykkes frø brukes til å lage såpe. Frøene har også blitt brukt av innfødte Xhosa jegere, som tørket dem og gjort dem til smykker til bæres rundt håndleddet for lykke. Duer, duer og penger spise frøene av treet.

Tre

Blek gul tre cape kastanje treet er vanskelig og fleksibel. På grunn av dens funksjon brukes tre møbler, buer, spader, vogner og andre treprodukter. Cape kastanje er også et passende firewood. Barken av treet har blitt brukt som en ingrediens i hudpleieprodukter.

Røtter

Røttene til cape kastanje tre har vært brukt medicinally å behandle rundorm og andre plager. For å bruke røttene på treet medicinally, må de tørkes grundig. Røtter kan være dunker og knust i pulverform å svelges internt.

Blomster

Både sommerfugler og bier er tiltrukket rosa blomster av cape kastanje tre, om fugler generelt unngå blomster.

Treet

Cape kastanje trær er verdifulle for deres tre, frø og andre ulike deler - men trærne selv brukes på mange måter også. Tett løvverk på treet gjør Kapp kastanjer fint skyggen leverandører. Rett, sterk stammene i treet er også brukbare windbreaks. Treet er ofte ettertraktet i landskapsarbeid prosjekter, både offentlige og private, på grunn av sin rett vekst og fargerike rosa blomster.