Bruk av avfall plast

July 30

Bruk av avfall plast

Plast er en av de mest brukte materialene i verden til en rekke formål i emballasje og konstruksjon. Avfall plast kan være farlig som det tar mye tid å gå i oppløsning. Plast er svært allsidig og kan enkelt gjenbrukes etter dens primære bruk, eller det kan resirkuleres og forvandlet til noe nytt.

Plastposer

Plastposer kan gjenbrukes til linjen søppelkasser hjemme. De kan også brukes for ytterligere shopping i stedet for klut poser. De kan også brukes til å plukke opp kjæledyret avfall. For mer kreativ bruk, kan plastposer skåret i strimler, knyttede sammen og brukes som garn for å gjøre ulike typer poser og andre elementer. En plastpose har mye mer enn bare en shopping tur hjem.

Plastflasker

Plastflasker kan gjenbrukes i en rekke bruksområder. Ifølge "Avfall Online," kan avfall plast resirkuleres og brukes for forskjellige typer byggematerialer som isolasjon, fekting og plenen møbler, fleecestoffer og andre stoffer som brukes for møbeltrekk. Flasker, kan også brukes i kunst og håndverk prosjekter, for eksempel skjermer laget av brukt flasker holdt sammen med mørtel, lampeskjermer som reflekterer lys i kule måter og et bredt spekter av skulpturer.

Plastbeholdere

En av mest vanlige bruksområder for plast som vanligvis går til avfall er matemballasje. Denne emballasjen er vanligvis kastet i søpla, men kan også brukes igjen i stedet for å ta opp mer plass ved fylling. For eksempel kan plast melk kanner vasket ut, kutt om halvveis ned og omgjort til holdbar lagercontainere for en rekke små verktøy eller leker. Dette eksemplet utfører mange av de andre typene beholdere som er vanligvis kastet bort, som lille skuffer som inneholder bær på matbutikken. Disse kan også bli omgjort til kunstneriske skulpturer eller gjenbrukt for lagring, som de kan bli stilt, malt eller kuttet opp med letthet.