Brostein & stein egenskaper

April 6

Hester og vogner pleide å ri over brosteinsbelagte veier århundrer siden--- og noen fortsatt gjøre---i enkelte deler av Europa og Amerika. Brostein egenskaper, som andre steiner, tilbyr imidlertid fordeler som garanterer seriøst vurderer å holde dem der de allerede finnes.

Historie

Historisk var Brostein samlet fra elveleiene samt elvebredden århundre, for bruk i asfaltering over skitt gater i Europa, ifølge utleggermaskin søk. Amerikanerne brukte dem i Boston, Chicago, New York og Pittsburgh i tidlig 1900-tall.

Brostein

Brostein er begrepet gitt til rock når det har vært fysisk weatherized i en liten, avrundet stein. Det begynte mye større---som en store kampestein rock--- men har blitt slipt ned av naturens elementer over mange år. Denne typen stein er avledet fra sedimentære bergarter. Gjeldende stein produsenter gjenskape Brostein ser, i en rekke farger, bruke verktøy til å finpusse det til figurer som er opprettet av natur.

De fysiske egenskapene være små og avrundet og like sterk som tidligere Brostein, som gjeldende steinene opprettes vanligvis fra granitt eller andre hardt, solid rock. Natur produsert steiner skiller seg i samlet stein farge fra stein for stein. Gjeldende produkter på markedet varierer ikke; de søker en mer konsekvent farge utseende.

Andre steiner

Stein kan deles inn i tre store grupper etter geologiske klassifisering: vulkanske, sedimentære og metamorfe. Egenskaper av hver stein er basert på hvor de er opprinnelig dannet. Sedimentære bergarter, hvilke Brostein er ettall type, kan opprettes på fire forskjellige måter, dermed produsere ulike egenskaper.

Vulkanske steiner

Vulkanske bergarter utvikle på grunn av smeltet materiale---som lava---kjøling og bandets og inneholder mineral silica. Steiner, inkludert granitt, som inneholder silica er sterkere og mer holdbart enn steiner som kalkstein, som inneholder mykere mineraler kalles "karbonater."

Sedimentær stein

Sedimentær stein kan inneholde silica eller et karbonat mineral. Sedimentære bergarter med silica inkluderer Brostein, sandstein og cantera. Sedimentære bergarter med karbonat, et mykere mineral, coralstone og kalkstein, travertin; disse steinene kjennetegn kan variere fra svært skjør å holdbare bare under visse betingelser og for enkelte bruker.

Metamorf stein

Metamorf steiner utvikle seg fra mykere mineral steiner, som skifer, som er mer skjøre, til sterkere bergarter som er mer holdbare, som slate. De gjør dette som et resultat av temperatur og trykk, som forandrer seg. Derfor kan kalkstein metamorfe steiner endre til marmorert stones, fylt med varierende flere farger.