Brønn klorering prosedyrer

April 23

Private brønner kan kreve klorering for en rekke årsaker. Arbeid utført på godt selv og topp godt cap er fjernet. Bakterievekst påvist i en samlet vann utvalget. Flomvannet har nådd nivå som de inn i brønnen gjennom en åpning. Kontakt din lokale helse-avdeling som noen lokale forskrifter kan kreve brønnen renses profesjonelt i alvorlige tilfeller av forurensning.

Vann volumet av brønnen

Beregne samlede antall godt casing. Generelt, inneholder 6-tommers diameter godt casing ca 1,5 gallon av vann per fot oppslukt dybde. En brønn som har 50 fot vann inne i pumpehuset vil holde 75 gallons av vann. Legge til noen lagertanker som brukes i vannet systemet dette beløpet. De fleste husholdninger systemer bruker en lagertank for press som rommer alt fra 25 galle til 40 gallon. For å være på den sikre siden, er det bedre å legge for mye husholdning blekemiddel enn ikke nok. Et sterkt forurenset kan godt kreve en klorering desinfeksjon av opptil 1 gallon av husholdningenes blekemiddel per 100 gallons av lagring. Det høye antallet blekemiddel lagt til et godt kalles støt klorering og legger 550 ppm (parts per million) med blekemiddel til vannet. En mer moderat klorering er halvparten så mye. Sjekk med din lokale helse-avdeling for sine anbefalinger.

Klorering

Legg blekemiddel direkte inn i brønnen. Fjern godt cap hvis nødvendig å legge væsken. Kjøre en hageslange fra nærmeste utendørs spigot på åpne toppen av brønnen. Slå vannet på og la vannet å blande inn i brønnen. Løpe vannet til en sterke bleike rekkefølge er observert. Slå vannet vannslangen i hagen. Åpne kranene i hjemmet og kjøre vannet til en sterke bleike lukt er merket. Utføre dette hver individuelle kranen fra både varmt og kaldt vann kranene. Ikke Kjør vann fra kranene for lenge av en periode. Den tunge klorinnhold av vannet kan opprørt bakterievekst i septik-systemer. La vannet fullt satt i vannet systemet for minst et par timer; opptil 24 timer er ideelt.

Tømme systemet

Åpne hageslange spigot og la tunge blekemiddel vannet kjøre ned en drenering grøft eller til et sted hvor plantelivet ikke vil bli skadet. Blekemiddel vil forsvinne over tid, spesielt på en solrik dag. Ikke la vannet å strømme gjennom septiktank hvis mulig. Løpe vannet fra slangen til lukten har redusert sterkt. Tøm av varmt vanntank i samme metode ved å koble en slange til avløpet. Stenge makt eller gass til varmtvannsberederen. Kjøre slangen utendørs og tømme tanken Inntil blekemiddel lukten er borte. Åpne individuelle kraner i hjemmet og tømme innendørs rørleggerarbeid. Den lille mengden av blekemiddel i rørene skal ikke skade bakterievekst i septiktank. Hvis du føler septiktank uvedkommende kan du legge til en bakteriell agent septiktank.