Brønn holder Tank materialer

July 6

Brønn holder Tank materialer

En drikkevann holder tank er avgjørende for et hjem med en lav-produserende godt og må være holdbar og trygt. God drikkevann er viktig for helsen din, og beholder materialet bør oppfylle standarder fastsatt av maten og Rusgiften Administrasjonen og American Water Works Association.

Rustfritt stål

FDA regulerer av materialer som rustfritt stål for trygg mat og drikke lagring. Vannflasker, gryter, kasseroller og restaurant forberedelser flater er bare noen av de hverdagslige elementene laget av dette metallet sammensatt i kjøkkenet og næringsmiddelindustrien. Rustfritt stål godt vann holde tanker er korrosjonsbestandig og ikke chip, scratch eller bruke som belagt stål. God kvalitet rustfritt stål kan vare mer enn 40 år og trenger nesten ingen vedlikehold. Rikelig produksjon av dette materialet er konkurransen rikelig, noe som gjør det til et godt priset alternativ.

Galvanisert stål

Bølgepapp galvanisert stål tanker har ni ganger strekkfasthet flat stål. Hvis du bor i et område som er sannsynlig å oppleve jordskjelv eller vind, disse tankene er resistente mot knekking og svulmende, forklarer BH tanker Incorporated. Vanligvis galvanisert tanker kommer med hånd-naglet, overlappende skjøtene, håndheve sin styrke og lang levetid. Noen selskaper kan bruke et utvalg av beskyttende belegg inne eller ute på galvanisert vanntanker, som giftig tjæreholdige leire, uretan polymer, Utvendig akryl lakk og pulverlakkering. Som noen godt vann holder-tank, sikre at produsenten i samsvar med standardene satt på plass av FDA og AWWA.

Plast

Tomme plast vanntanker er lys og lett å flytte, og tilbyr et egnet alternativ hvis du må trekke vann fra kilden eller flytte dem til en annen plassering, bærbare Tank gruppen sier. Laget av tykk, robuste polyuretan, kommer disse tankene i en rekke former og størrelser, slik at de passer til nesten alle lagring situasjon. Lagre en heavy-duty, oppreist tank utendørs eller bygge et underjordisk vann skur å huse en holdbar, ribbet tank - ene kan stå opp til sine tiltenkte elementer.

Hydropneumatisk tanker

Mest vanntanker krever pumper for fylling, men for å fremme vannet fra tanken til hjemmet, gravitasjon-feed er vanligvis tilstrekkelig. Hvis kvad av landet, plassert alle vanntank oppover fra hjem styrker vannet gjennom rørene, opprette gravitasjon-matet press. Hydropneumatisk tanker er vanligvis laget av stål og er utstyrt med en luft lading system som skyver vannet til tiltenkte målet uten behov for forhøyet plassering. Denne kapsel-formet tank er normalt foret med en epoxy belegg og kommer montert på metall saler klar til å stå på flat mark.