Brinks hjem sikkerhetsinformasjon

January 3

Brinks hjem sikkerhet er et hjem sikkerhetssystemer som nå eies av selskapet heter Broadview sikkerhet. Brinks hjem sikkerhet, bortsett fra å ha nye eiere og til slutt et nytt navn, fortsatt tilbyr mange sikkerhetssystemer og funksjoner som før. Brinks hjem sikkerhetstjenester, systemer og produkter kan være en ideell vakt mot innbruddstyver, branner og andre helse-trusler som kan skje hjemme.

Kostnader

Prisen å installere og vedlikeholde et hjem sikkerhetssystem er en av de avgjørende faktorene som et hus vil vurdere når du kjøper. Installasjonskostnader for Brinks hjem sikkerhet systemer begynner på en annonsert pris på bare $49 for en standard system; premium systemet koster $155 installere. Installasjon prisene bør vurderes sammen med månedlige avgifter. Tjenestene begynner på en annonserte $31.99 måneden, og øke avhengig av tjenester hus abonnerer.

Utstyr og funksjoner

For at servicefunksjonene inkluderes, må mange forskjellige utstyr være installert. Disse inkluderer tastatur, bevegelsesdetektorer, kontrollpaneler, siren systemer, dør- og bevegelsesdetektorer og tunet og vinduet tegn. Legge til funksjoner og deres tilsvarende utstyr vil øke prisen på installasjon og månedlige avgifter av Brinks hjem sikkerhet system, men vil gi tilleggsbeskyttelse for hus. Funksjoner og utstyr kan også legges for å oppdage når glasset er brutt. oppdage brann, røyk og fuktighet; og oppdage utgivelsen av karbonmonoksid i bygningen.

Bruk

Brinks hjem sikkerhet har enkel å bruke kontroll pads for nødhjelp og avvæpnende visse funksjoner i systemet. Brinks hjem sikkerhet tastatur er utstyrt med spesielle knapper for sammenkalle medisinsk hjelp, brann nødhjelp og politiet. I tillegg kan tastaturet brukes å arm eller avvæpne hele systemet, eller å arm eller avvæpne visse funksjoner i systemet som bevegelsespåvisning.

Overvåking

I tillegg til enkel bruk av systemet og de ulike tilleggsfunksjoner, er alle Brinks hjem sikkerhet kunder begavet med 24-timers hjem overvåking av høyt kvalifiserte fagfolk. Så snart en alarm er satt av i hjemmet, vil Brinks bli varslet om hva alarmen går av, og i hvilket område av huset. Med denne informasjonen kan de deretter kaller huset sjekke beboerne mens også kontakte politiet, brannstasjon, eller akuttmedisinske tjenester.

Betraktninger

Mange selskaper tilbyr hjemme sikkerhetssystemer; nasjonale merkevarer inkluderer ADT og GE hjem sikkerhet. Det kan være mange lokale hjem sikkerhet forhandlere i ditt lokale område. Huseiere bør vurdere alle alternativer og gjøre sammenligninger av funksjoner og kostnader for å ta en beslutning best for deres budsjett og sikkerhet.