Bredbladet treet identifikasjon

December 3

Bredbladet treet identifikasjon

Mangfoldet av broadleaved eller løvtre trær kan være skremmende for amatør naturalist, særlig når han utforske et område hosting dusinvis av arten - om en rik Appalachian vik tre eller tett blanding av innfødte og ikke arter i en by park. Med et skarpt øye og litt tålmodighet, men kan du gjøre mye fremgang væpnet med lite mer enn et godt felt guide.

Blader

Nært undersøke en hardvedgulv bladene er en tydelig og viktig rute mot identifikasjon. Mens broadleaved er løvfellende, slippe deres løvverk for del av året, kan du fortsatt kunne undersøke falne blader i dette golde sesongen, hvis andre nærliggende trær ikke forveksle problemet. Egenskaper som form, tekstur og ordningen er noen av primære sporene er nøkkelen til. Du kan for eksempel skille den nært beslektede Ohio buckeye fra hestekastanje delvis av bladene. Begge sport palmately sammensatte brosjyrer, men hestekastanje er oppsvulmede nederst med en fremtredende skarpe, mens de av Ohio buckeye taper som en lance-hode.

Blomster og frukter

Broadleaved treet blomstrer kan ikke vare lenge på treet, men de er ofte ganske diagnostiske. Forskjellige trær blomster på ulike tider av året, en phenological (refererer til en økologisk tidsplan) trekk det alene kan være nyttig å merke. Som med blader, ta hensyn til åpenbare og definere egenskaper av blomster, som farge, arrangement og antall kronblad. Senere i år, Undersøk en frukt, som kan være encased i en kost pod eller mutter, en bevinget belegg (som samara maples og asken), en kjøttfulle pome (som crabapples), en liten bær eller annen form.

Bark

På en stor hardvedgulv, kan blader, blomster og frukt være godt ut av rekkevidde og vanskelig å nøye undersøke. Bark, derimot, er lett observert - minst lavere Barken av stammen og som av grener og kvister som har falt til bakken. Mange trær bla gjennom et par forskjellige stadier av bark farge og tekstur, så det er en god del variasjon i denne forbindelse. Likevel kan bagasjerommet barken være svært diagnostiske. Tekstur og farge, igjen, er viktige faktorer: en ponderosa furuskog har tunge oransje, forgylte barken i eldre eksemplarer, mens en amerikansk sycamore har en relativt glatt, flasser, marmorert strøk.

Form og størrelse

Ikke se bort fra den generelle formen på treet og arrangementet grener og kvister. Mens det er sikkert mye variasjon, kan mange trær grovt identifiseres i vinter nakenhet av deres geometri. Oregon ash, har for eksempel påfallende stive, overfor kvister stikk nær vinkelrett i grenen. Merk også treets størrelse, som avhenger ikke bare på genetikk, men også miljømessige faktorer. Dimensjoner alene ofte skille den sørlige live oak fra slektning og sporadiske nabo sand live oak: tidligere er mye mer enormt, sistnevnte ofte vokser i busk skjemaet.