Bred grønn-blad planter med tykk, saftig rosa stammer

October 21

Det er ikke mange ugress i Amerika som lett å identifisere på et øyeblikk som pokeweed. Phytolacca Americana, felles pokeweed, idrett en umiskjennelig tykk rosa til rød stilk og kontrasterende mørk grønt løv. Dette staude anses en Luke av fleste, om en gang det var en favoritt sesongmessige ville grønne.

Beskrivelse

Pokeweed er en flerårig, vokser 3 til 10 fot høye. Våren, når begynner aktivt vokser, er de små med rosa til røde kjøttfulle stammer. Som de vokser, bær skjemaet på grønne eller hvite blomster som henger på stilkene i klynger. Ettersom planten vokser seg høyere, modner stengel gropene og bær til en dyp lilla. Bladene er glatt og mørk grønn, ofte med rosa til rød stammer.

Pokeweed er giftig

Pokeweed var en favoritt mat en generasjon siden. Entusiaster fortsatt innhøsting forlater når de er umodne og kok dem to eller tre ganger, endre matlaging vann hver gang. Kravet er at vann endre hjelpe lekke ut farlige kjemikalier i. Pokeweed, men anses en giftig plante fordi den inneholder forbindelser som saponins, oxalates og phytolacine. Røtter og frø har de høyeste konsentrasjonene, men disse kjemikaliene finnes over hele anlegget.

Kjemiske reaksjoner

Kjemikalier funnet i pokeweed reagere annerledes blant husdyr, fugler og mennesker. Fugler synes å kunne spise bær med lite problemer. Når de fordøye bær, frøene fortsatt og settes vidt. I husdyr, kan pokeweed føre til colic og diaré. Mennesker reagerer ofte med oppkast, kramper eller kramper. Pokeweed kan føre til lammelse av respiratoriske organer også.

Pokeweed eliminering

Mange velger å ødelegge pokeweed, selv om det sjelden invasiv. Pokeweed er en tykk forankret flerårig, er det vanskelig å eliminere. Hånd drar er anbefalt, men bør du gjøre det med forsiktighet siden de naturlige fargestoffer i anlegget er sikkert å flekk hud og klær. Brenne planter som ha blitt uprooted, slik at frø ikke å spre.