Breaker Panel installasjon

March 17

Moderne hus på elektrisitet krever en breaker panel å distribuere strøm til kretser i hjemmet. Installere en breaker panel krever tre primære oppgaver å fullføre. Boksen som inneholder panelet må installeres. Strøm kommer gjennom strømmåleren eller fra en annen kilde har å komme på innsiden av panelet. Sist, breakers må installeres for å kontrollere flyten av elektrisitet til ulike typer kretser.

Instruksjoner

Slå av strømmen til huset. Dette krever en samtale til den elektriske selskapet, eller fysisk trekke strømmåleren fra meter base. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene som holder dekselet til breaker panel. Legg skruene og dekke til side. Med en trådløs elektrisk skrutrekker, installere breaker panel i posisjon ved kjøring skruer gjennom hullene på sidene av boksen og inn stenderne på begge sider.

•Trekk de tre kabler fra strømmåleren til breaker-panelet. De to svarte kablene vil gå under de på de viktigste breaker. Den hvite kabelen går under utspring på nøytral bussen. Bruk en fastnøkkel til å binde alle tre pinner for å sikre ledningene til panelet.

•La ledninger for første 120-volts krets i boksen. Slutten av svarte ledningen vil gå under skruen på en 120-volts breaker. Endene av hvit ledning og nakne ledningen går under skruene på nøytral bussen. Skru fast alle skruene.

Klipp 120-volts breaker i første tilgjengelige sporet på bussen makt i midten av breaker panel. Hvert 120-volts strømbryter installeres på samme måte.

•Sett endene av første 240-volts krets til breaker-panelet. Svart og rød ledningene går under skruene på en 240-volts strømbryter. Hvit og grønn eller bare ledningene går under skruene på nøytral bussen. Stramme skruene.

Klipp 240-volts breaker på begge makt busser i midten av boksen. Disse breakers er laget for å feste til begge sider en samtidig. Alle påfølgende 240-volts brytere og kretser installeres på samme måte.

•Bytt dekselet på breaker panel tross alt om kretser er installert. Bruk en skrutrekker til å installere skruene for å holde dekselet på boksen. Med alle breakers av, slå huset bak på måleren. Slå på de viktigste breaker og teste kretser som er fullstendig installert for å sikre at de fungerer.

Tips og advarsler

  • Forsøk aldri å installere en breaker panel til strøm til panelet er deaktivert.