Brassica frø fakta

March 22

Brassica frø fakta

Brassica er en gruppe planter i Korsblomstfamilien. Brassicas inneholder flere arter vokst for jordbruksprodukter enn noen andre dyrket slekten. Brassica frø gir brokkoli og blomkål, vokst for sine blomster; kål og rosenkål, vokst for sine blader; neper og rutabagas, vokst for sine røtter og sennep og voldtekt, vokst for frøene. Brassica frø er også plantet for grovfôr avlinger og spiret for bruk i salater og sandwicher.

Naturlig hybridisering

Bier bære pollen fra en art av Brassica til neste. Siden alle arter av Brassicas vil kryss-pollinate og danner naturlig hybrider, bør du plante arter minst 3,280 fot fra hverandre.

Høsting og lagring

Du trenger en lang, kule sesong for frøkapslene å utvikle på din Brassicas. For å hjelpe frø stilker vokser på kål, kuttet en "X" i toppen av modne hodet, eller en soper skive over en eldre hodet blomkål. Klipp tips av rosenkål. Du kan ha støtte frø stilker med innsatser. Høste seedheads når 60 til 70 prosent av pods er brun og frø er fast og lys brun. Ikke klem sprø frøene. Tørre frø i delvis sol, så Rengjør dem for lagring. Lagre Brassica frø i en lufttett beholder i opptil tre år. Lagre frø på et tørt sted under 59 grader F. Bruk kjøleskap for lang - erm lagring.

Grovfôr beskjære

Plante voldtekt, kale, neper og rutabagas som grovfôr avlinger for dyr. Å gi grovfôr i November og desember, plante rutabagas og kale i våren og neper og voldtekt i juli og August. For hver Akko plante 1 1/2 til 2 lbs. av nepe eller Kålrot frø og 3 1/2 til 4 lbs. av voldtekt eller kale frø. Anlegget Brassica frø 1/4 til 1/2 tommers dypt i en fast seedbed med 6 til 8 inches mellom rader. For god produksjon bør jord pH variere fra 5.3 til 8,8.

Spirende Brassica frø

Vokse næringsrik spirer fra arugula, brokkoli, kål, sennep, reddik, watercress og andre Brassica frø. Frø av lilla kål gi lilla spirer; frø av grønne kål vokser grønne spirer. Bland eller med Brasssica frø for spirende for å få fargerike, flere tekstur kombinasjoner for flavorful salater.