Brasilianske treet bregner Stell og vedlikehold

December 28

Brasilianske treet bregner Stell og vedlikehold

Medlem av Erteblomstfamilien, brasilianske fern treet (Schizolobium parahyba) er en ruvende tropisk tre som kan nå høyder opp 100 fot. Raskt voksende treet er preget av klynger av gule, pealike blomster og store bipinnate blader som ligner bladene av en bregne eller et palmetre.

Hardførhet

Opprinnelig fra Brasil, Colombia og Mexico, brasilianske fern treet er et varmt vær lover som trives i forhold med solskinn uten sterk frost. Etablerte brasilianske fern trær er dugelig av handling temperaturer så lave som 25 grader F, men unge kan kreve noen beskyttelse mot frost. Med tilstrekkelig varme er treet en hurtig dyrker. Tre av treet styrker på varme sommeren, gir det ekstra beskyttelse mot vinter frost. Plante treet på et sted med noen beskyttelse fra kraftig vind hvis mulig.

Jord

Plante brasilianske fern treet i en moderat fruktbare jord med en pH mellom 5 og 7.5. Jord bør være godt drenering for å motvirke råte og andre komplikasjoner. Vann regelmessig, spesielt mens treet er ung, å hjelpe treet danne en omfattende og sunn rotsystem. Trær som er vannet ofte i vekstsesongen vil vokse raskere enn de som er vannet sporadisk. Gjødsle minst hver to til tre år våren, bruke en organisk, balansert gjødsel.

Vedlikehold

Ung, hurtigvoksende trær må staking å holde velter, særlig hvis de er på et sted som er utsatt for kraftig vind. Om våren, når temperaturen varierer vilt og nedbør kan være nesten konstant, kan en preemptive anvendelse av en systematisk soppdreper bidra til å hindre et utbrudd av fungal sykdommen. Hvis treet lider av skadedyr som bladlus og biller, kan du prøve å bruke en preemptive anvendelse av insektmiddel. Mild infestations kan behandles med en direkte strøm av vann.

Forplantning

Den brasilianske tre bregne kan overføres uten anstrengelse av frø, men det kan også overføres fra borekaks som behandles med naphtyl-eddiksyre. Frø gjøre best hvis vanskelig frø pelsen er arrete og midt i kokende vann før planting. Ifølge World Agro-skogbruk har frø en 92 prosent spiring rate hvis de er kokt før planting. Frø ta ca 28 dager å spire. Frøene kan også være mildnet fra kort eksponering for brann, eller fra en syreholdig eller organisk løsningsmiddel.