Brannsikkerhet beskyttelse elektrisk

August 22

Brannsikkerhet beskyttelse elektrisk

Elektrisitet er en av de sikreste og mest brukte formene for energi i boliger og bedrifter. Den imidlertid krever sikkerhet under installasjonen, riktig bruk av elektriske apparater, bevissthet om farer og vedlikehold.

Betydning

Ifølge National Fire Protection Agency, i 2006 var det 370 dødsfall av branner forårsaket av elektrisitet eller elektriske apparater som fans og tørketromler. Dette var blant de viktigste farene, som understreker viktigheten av forbrukeren viten av elektriske brannsikkerhet.

Krets-Interrupters

Disse enhetene kan bidra til å blokkere kortslutning eller overbelastning før det blir en elektrisk brann. Arc-feil krets-interrupters eller AFCIs, er utformet for å forhindre støt eller gnister fra å sette ting gå av. Den amerikanske regjeringen mandat at disse enhetene er installert i hjem soverom bygget etter 1 januar 2002.

Brannslukkingsapparater

Dette er et grunnleggende sikkerhets verktøy som alle hjem bør ha. Det bør også være brannslukkingsapparater på et sted av virksomheten der som datamaskiner og annet utstyr er brukt. Brannslukkingsapparatet må være en klasse C, som er spesielt utformet for å håndtere elektriske branner.

Skadede kabler

USA brann foreningen råder forbrukere å undersøke ledningene på elektriske apparater for sprekk eller utsatt ledninger. Dette bør erstattes, de kan forårsake shorts og gnister som kan føre til brann.

Forebygging/løsning

For å unngå brann er elektriske lå i forbrukernes bevissthet og kunnskap om sikkerhetsrutiner. Beskyttelse begynner med installere enheter som hindrer shorts og sjokk, sjekke utstyr for slitte deler og ha riktig brannslukningsapparat på side hvis en elektrisk brann skulle oppstå.