Brannfarlige væsker og skap sikkerhet

September 18

Brannfarlige væsker og skap sikkerhet

En rekke husholdningsprodukter inneholder kjemikalier og ingredienser som gjør dem brannfarlig. Brannfarlige væsker som vanligvis finnes i hjemmet omfatter rengjøring produkter, automotive, plantevernmidler og maling. Lagre brennbare væsker riktig inne din kabinettene er en viktig del for å hindre husholdningenes brannene som kan skyldes tenningen av disse flyktig væske.

Identifisere Flammables

For å lagre brennbare Husholdningskjemikalier riktig, må du bestemme hvilke produkter faktisk utgjør en brannfare. Les etikettene på produktene du bringe inn i hjemmet ditt. Varer som er brannfarlig eller ellers farlige merkes på etiketten med ord som "advarsel," "fare", "brannfarlig" eller "forsiktig." Mange kjemiske rengjøringsmidler er brannfarlig, samt en overraskende mengde skjønnhetsprodukter. Elementer som kroppen spray, hårspray og parfymer inneholder vanligvis alkohol, noe som gjør dem brannfarlig.

Søl

Brannfarlige væsker må lagres på en måte som hindrer både lekkasjer og potensielle tenning. Plassering av brennbare varer på en stor plast eller metall beholder eller badekar inneholder søl hvis elementer bli banket eller lekker ut av sine flasker. Du ønsker ikke brannfarlig elementer lekker ut og absorberende i gulv, hyller eller skap fordi det kan gjøre disse elementene mer tilbøyelig til å ta fyr som de er utsatt for en varmekilde, ligner soaking kull i tennvæske.

Skap

Lagre brennbare elementer i skap holder dem ut av veien, men det er viktig å gå et skritt videre for å beskytte hjemmet ditt fra potensielle farer skapt ved å ha brennbare væsker i din bolig. Velg en regjering som er langt borte fra potensielle antennelselskilder, som ovn, varmtvannsberederen eller elektrisk breaker-boksen. Kontroller kabinettet er lett tilgjengelig for deg og ligger i et relativt kjølig del av huset. Lagring instruksjonene på en rekke brennbare elementer angir holde elementene på et sted med milde temperaturer.

Andre hensyn

Brannfarlig elementer bør holdes utilgjengelig for barn og dyr, spesielt siden disse elementene er vanligvis giftige også. Kontroller ditt skap er barnesikret og installert på et sted som er vanskelig for barn tilgang, for eksempel toppen av en høy sokkel, om skap eller området ikke kan effektivt låses. Det er også lurt å lagre brennbare elementer innenfor rekkevidde av et brannslukningsapparat og brannalarm.