Brann forebyggingsprogrammer uke

February 8

Brann forebygging er viktig. Riktig kunnskap om branner og hvordan å forhindre dem er viktig å redde liv. Det er spesielt viktig at barna lærer hva å gjøre i en krisesituasjon brann. Det er mange programmer og aktiviteter som du kan gjøre under brann uke å utdanne barn og familier om farene av branner og betydningen av brann forebygging.

Opprette en hjem rømningsvei

I en krisesituasjon huset brann, er en rømningsvei avgjørende. Alle i familien bør vite hvor de beste stedene er å få ut av huset hvis det er i brann. Har alle tegne et bilde av huset deres. Da har dem trekke en rømningsvei. De må inkludere beste utgangene av huset fra hvert rom i huset. De bør også inkludere et mulig alternativ rømningsveier hvis en blokkeres. Oppmuntre dem til å ta disse rutene hjem og øve seg med alle medlemmene av husholdet og deretter vise ruten på et synlig sted i hjemmet.

Fire Safety sanger

Sangene er en av de beste verktøyene for utenatlæring. Dette gjelder spesielt for barn. Hvis du arbeider med små barn for Brannstopper, lære dem disse sangene som vil hjelpe dem å huske viktige brann sikkerhetsinformasjon:

"911" (Sung til melodien av "Frere Jacques")Det er en brann!Det er en brann!9-1-19-1-1Ring brannvesenet!Ring brannvesenet!9-1-19-1-1

«Stopp, slippe og Roll» (sunget til melodien av "Bonde i Dell")Stoppe, slipp og rulleStoppe, slipp og rulleHvis klærne bør ta fyr,Stoppe, slipp og rulle

Stoppe og slippe rulle kort

Stopp, slipp og roll er en viktig ting for folk å lære i tilfelle de ta fyr. Gjør kort å minne folk, spesielt barn, hva du skal gjøre. Ta et bilde av barnet i hver av stopp, slippe og rulle posisjoner. Fest tre bildene til firmaet plakatkartong eller papir, og merk dem. Laminat kortet, og deretter plassere den i hjemmet der hvert medlem av husstanden kan se den. Hvis du ønsker, før laminering, skrive eller skrive inn viktige sikkerhetsinstruksjonene tall på baksiden av kortet.