Brann evakuering informasjon

May 28

Brann evakuering informasjon

I USA, gjennomsnittlig 3,625 mennesker dør i branner årlig, er mens gjennomsnittlig 18,765 skadet. Har en brann Evakueringsplan for ditt hjem eller bedrift med vanlig brann øvelser kan hjelpe kutte ned antall tapt ved å sikre alle vet det beste rutene for rømning og grunnleggende brann overlevelsesferdigheter.

Planlegging

Skriv ned eller skriv ut din brann Evakueringsplan. Inneholde informasjon om hvordan å overleve å få ut av ilden, hva å gjøre når du er klar og din rømningsveier. Lage et enkelt kart av ditt hjem plantegningen og Merk tilgjengelig rømningsveier på den. Det bør være en rømningsvei hver utenfor døren. Hvis du bor i en multi-etasjers bygning, planlegge en rute av øvre vinduene, også. Kjøpe en opprulling brann stige fra din lokale oppussing center for bruk i evakuering fra en andre historien vinduet. Installere røykvarslere og brannslukkere i hver etasje av hjem eller kontor bygningen. Kontakt forsikringsselskapet siden de kan ha ekstra brann forebygging og beskyttelse anbefalinger eller opplæring.

Grunnleggende brann overlevelsesferdigheter

Hvis en brann bryter ut, og det er en brannslukker stede, bruke brannslukningsapparat for å squelch flammene mens du evakuere. Hvis en brann bryter ut eller brann detektor eller gi avskjed alarm går av med ingen brannslukningsapparat stede, umiddelbart forlate området av brannen, stenger døren bak deg. Hvis brannalarmen ikke er høres ennå, delta det. Evakuer bygningen umiddelbart med korteste og sikreste ruten. Hvis du røyker, gå en annen måte. Bruke trappen, ikke heiser, fordi brann kan forårsake heisene å funksjonsfeil overlapping beboerne inni.

Føle hver lukket døren med baksiden av hånden før du åpner den. Ikke åpne en varm eller varm dør, eller hvis du røyker. Gå en annen måte. Hvis døren er kul eller normal temperatur, fortsette med mindre du observere fare i banen til den neste døren. Lukk hver døren bak deg. Hvis du må gå gjennom røyken, gjennomgå på hendene og knærne. Hvis banen til døren er blokkert, kan du bruke et vindu for å flykte.

Hvis du bli fanget, lukke dører som fører til brann og ting sprekker rundt dørene med klut (i.e. filler, klær, duker) å holde ut røyk. Vente av den sikreste vinduet og signal eller for hjelp. Ring 9-1-1 og oppgi din nøyaktige posisjon. Hvis klær eller kroppen tar fyr, stoppe, slipp og rulle for å sette ut brann.

Rømningsveier

Sende en kopi av evakuering rutekart i godt trafikkerte områder av ditt hjem eller kontor. Holde området rømningsveier ryddet og ren slik at de lett farbar.

Evakuering øvelser

Praksis hver metode av evakuere bygningen, inkludert ved et vindu. Kontroller at hver en (selv små barn) praksis får ut av bygningen med rulle opp stigen, hvis hjemmet er multi-etasjes. Også se hvordan å bruke et brannslukningsapparat med alle.

Når du har evakuert

Når du er trygt ut av bygningen, kall 9-1-1. Gå til din utpekte møtested, dvs postboksen. Vent på trygg avstand for brann reagert å ankomme og henvise dem til scenen. Hvis du tror noen er mangler eller fanget, kan du rapportere det til brannmenn. Følg retningslinjene i nødstilfelle personell og ikke å angi bygningen til brann respondere fortelle deg det er trygt å gjøre dette.