Boxwood Tips slått svart

February 29

I boxwood vurderes for bruk i innramming landskap eller forme topiaries og hage labyrinter. Grønn som forblir levende selv om vinteren, i boxwood blomster på våren og vokser jevnt med forsiktig forme. Hold din boxwood grønn og sunn, ved å unngå ting som kan forårsake symptomer som brun eller sort tips.

Årsak

Brun eller sort tips om eviggrønne busker som i boxwood er ofte et resultat av vinter uttørking. Når en plante mister fukt gjennom sin blad tips raskere enn røttene kan fylle den, kan krøp bladene deadened tips oppstå. I boxwood browns bladverket før tips sverte. Vinter uttørking sannsynligvis oppstår i områder hvor busk utsettes for harde, kald vind. Den oppstår også hvis det er mange veldig kaldt men solfylte dager. Vinter uttørking er mer vanlig i container-vokst planter.

Beskyttelse

Hindre vinter uttørking i busker som boxwood innebærer at plantene er tilstrekkelig vannet hele tiden. Hvis veldig kaldt eller veldig mye vind er spådd, vann i boxwood på forhånd, slik at vann er tilgjengelig til sine røtter og fryser ikke. Vurdere å bringe din boxwood innendørs, eller minst flytte den til en mer skjermet spot for vinteren. Hvis et innendørs sted ikke er tilgjengelig for din boxwood, sett den nærmere en bygning eller selv i en garasje før ekstremvær treff.

Helse

Boxwoods foretrekker delvis skygge og jord med en pH på 6,5-7. Mens boxwoods krever tilstrekkelig vann, de er utsatt for rot sykdommer og trenger godt drenert jord. Unngå å plassere boxwoods nær nedløpsrør eller andre våtrom. Gjødsle i boxwood på senvinteren eller tidlig på våren. Sommer befruktning resulterer i Møre nye veksten som er spesielt utsatt for vind skade som sort tips om vinteren.

Beskjæring

Sviske din boxwood til enhver tid av året unntatt ca seks uker før den første frosten høsten. Begrense alvorlige beskjæring senvinteren eller tidlig på våren. Fjerne skadde og døde eller syke grener ved beskjæring. Som din boxwood blir eldre og større, sviske større grener, slik at lyset å nå den indre skudd, eller de mister bladene.