Bougainvillea sopp

August 20

Bougainvillea er en deciduous klatreplante med papery blomst støttebladene og vanskelige stammer. Vokst som en hage dekorativ, bougainvillea er lett å omsorg for og har noen pest eller sykdom problemer. Den trives i varme, tørre steder og områder med høy luftfuktighet kan presentere en utfordring for anlegget. Leaf spot og roten råte er de to vanligste bougainvillea fungal sykdommene og begge er utbredt i fuktig eller fuktige forhold.

Fungal sykdommer

Men det er mange arter i slekten Cercospora som forårsaker leaf spot i en rekke planter, er den offisielle skyldige på bougainvillea Cercospora bougainvilleae "Muntanola", eller Passalora bougainvilleae. Denne sykdommen krever varmt og vått forhold til å få en toehold i hagen. Rot råtne, en annen vanlig sopp sykdom, skyldes ulike arter i slekten Phytophthora. Tunge, våt jord bidra til rot råtne.

Symptomer

Leaf spot er dokumentert av lys for medium brune sirkulær flekker på bladverket. De har vanligvis, men ikke alltid, en gul "halo" rundt seg. Løvene faller til slutt bougainvillea. Roten råte symptomene er lett å flekk og inkluderer wilting, stem dieback og gul løvverk. Fordi en planterøttene feste den til jord, hvis bougainvillea vises oppføringen eller dø på jord, mistenke rot råtne.

Kontroll

Fjern berørte stammer, løvverk og blomster fra en blad-spot infiserte bougainvillea. Rake jord under anlegget å fjerne falne blader og blomster og pose og kast av alt. Spray bougainvillea med kobber sulfat eller andre soppmidler merket for bruk på bougainvillea å kontrollere spredningen av leaf spot. Dessverre, det er ingen kur for rot råtne og infiserte bougainvillea bør fjernes og ødelagt. Ta borekaks først hvis du ønsker å overføre nye planter.

Forebygging

Det er flere måter å hindre bougainvillea leaf spot. Bredt spekter soppdreper spray fungere som forebyggende tiltak. Klippe av tett voksende bladene overliggende trær og andre planter i nærheten. Dette gir bedre luftsirkulasjon rundt bougainvillea. Vann anlegget på jord, ikke overhead. For å forhindre rot råtne, la jorda tørke helt før vanning bougainvillea. Hvis du er voksende en potteplante, tøm brettet under potten etter vanning. Endre jord som ikke renne godt.