Bougainvillea Repotting

April 14

Bougainvillea Repotting

Repotting en stor vanskelige bougainvillea er en vanskelig, men til tider nødvendig oppgave. Som planter vokser og utvikler, vokse de deres beholdere. Bougainvillea er en frost-anbud tropiske woody vinranke. Potten det opp i patio beholdere og holde det utendørs om sommeren eller året i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 10 og 11.

Potted Bougainvillea

Bougainvillea varianter inkluderer buskete busker, klatring vinstokker og etterfølgende varianter. Etterfølgende bougainvillea er godt egnet for 10 - til 12-tommers hengende kurver mens buskete busker vokse godt i 5 til 10-gallon patio plantasjeeiere. Du kan trene klatring varianter å skalere et espalier knyttet til planter eller beskjær dem å være busk størrelse. Hold beholderne på et sted som får full sol for beste blomstrende. I kaldt klima, bringe bougainvillea innendørs eller sette dem i et drivhus før temperaturen falle under 40 grader F.

Gryter og Potting Medium

Bougainvillea planter blomst best når litt tørket ut og rot-bundet. Plante bougainvillea i unglazed leire potter. Leire potter er porøse slik at luft kan sirkulere rundt røttene og fuktighet til å fordampe. Wire hengende kurver fungerer godt for bougainvillea. Plast, tre og metall er ok men tendens til å holde mer fuktighet og redusere luftstrømmen. Bare bruke potter som har hull i bunnen for drenering. Bruke en potting blanding laget for å renne godt. En kombinasjon av furu bark og torv mose perlite gjør en egnet potting blanding for bougainvillea.

Når repot

Vent repot bougainvillea inntil den vokser ut av beholderen. Den beste tiden å repot er når røttene bryte potten, men hvis du vil lagre din plantasjeeiere, se etter tidligere tegn. Røtter vokser mye på overflaten av potten er en indikator. Som røttene fyller ut og ta over, vannet tenderer til å sitte på toppen av jord i stedet for drenering ned gjennom potten. Når repotting en bougainvillea, øke beholder størrelsen av mer enn 2 inches.

Håndtering Bougainvillea

Bougainvillea vinstokker er dekket med skarpe torner. Bruke tunge hansker og klær og beskytte øynene. Har en venn hjelpe med store busker. Slå store beholdere på sin side. Ta bougainvillea ved foten av stammen og trekk uten beholderen. Håndtere anlegget ved roten ballen når du flytter det til den nye potten. Sett nok jord i bunnen av potten slik at bougainvillea sitter med foten av stammen 1 tomme under kanten av potten. Fyll med potting jord opp til foten av stammen. Nyt nylig potteplanter grundig.