Bougainvillea anlegget farger

April 26

Bougainvillea anlegget farger

Den bougainvillea, oppkalt etter en 1700 franske oppdagelsesreisende, er en hardfør, vanskelige vinranke som vokser i varme klima. Lett dyrket i hele den sørlige halvkulen, er det utbredt i amerikanske stater, som California og Arizona. Fargen i bougainvilleaer kommer ikke fra sine blomster, som er vanligvis hvit og veldig små, men fra papery støttebladene som omgir blomster, ifølge Texas A & M University forlengelse.

Lilla

Besøkende til California er ofte møtt av den levende lilla med bougainvillea vinstokker som pryder eksteriør så mange boliger i staten. I andre deler av landet, kan lilla bougainvilleaer dyrkes som innendørs planter, legge til en skvett farge til en nøytral stue, for eksempel eller lyse et innelukket veranda område. Blant lilla bougainvillea kultivarer er "New River," 'Elizabeth Angus' og "Palm Beach lilla."

Fuchsia

Fuchsia bougainvillea klatring lianer produsere et opprør av farger nesten året rundt i varme klima. Enten de er knyttet til boliger, trellises, fekting, eller er utdannet i buskene, formidle de levende fuchsia støttebladene en sommerlig hurrarop uansett årstid. For en kaskade av innendørs farge, henge bougainvillea i 12-tommers kurver i kjøkkenet, lukket dekk eller Familierom. "Vera Purple," er til tross for navnet, faktisk en fuchsia cultivar. Andre fuksia bougainvillea inkluderer 'Miami rosa,""Stemning"og"James Walker."

Rosa

Rosa av bougainvillea legger en eterisk delikatesse landskapet planen. Tillate vinrankene å vokse over utendørs trapp eller veranda rekkverk, gir en blomstrende velkommen besøkende og familie. Bruk store potter av rosa bougainvillea til linje gangveier og Legg romantikk blomst hager, rock hager eller Prydgress plantings. I soverommet, kan rosa bougainvillea vinduet legge et snev av femininitet til en trist eller nøytral fargevalg. Rosa bougainvillea kultivarer inkluderer 'Imperial glede,' 'Rosenka', og "Helen Johnson." I tillegg 'Solnedgang Orange' bougainvillea slå laks rosa ved forfall.