Botemidler for stygg lukt på rommet mitt

December 17

Botemidler for stygg lukt på rommet mitt

Det kan være vanskelig å slappe av når stedet der du kunne gjøre det har en ubehagelig og forstyrrende lukt. Fanget innenfor rammen av veggene i rommet luften kan ikke få en sjanse til å sirkulere og lukt kan somle. Bli kvitt disse lukt tar er litt arbeid, men det verdt det å puste lettere.

Søpla

Ofte stygg lukt kan fjernes raskt ved å rydde opp noen søppel liggende på rommet. Gamle mat er ofte skyldige som det begynner å ødelegge. Få bortskjemt mat og annet søppel ut av rommet kan gjøre en merkbar forskjell. Før du setter en pose tilbake til søppel, kan kontrollere at det er ren også. Hvis mat og avfall har lekket i bunnen av søppel kan de kan etterlate en ubehagelig lukt. Bleke kan med såpevann og sette den utenfor å luften tørr. Dryss natron i bunnen for å absorbere lukt før en ny veske i.

Vaske

Stoffer i rommet kan holde på lukt og holde dem dvelende. Vask alle skittentøy og alle Klesvask som kan være på gulvet. Sengetøy og håndklær kan også må vaskes. Ta i betraktning når de ble vasket sist og handle deretter. Fuktig håndklær i hauger av Klesvask kan generere en muggen lukt som mugg begynner å danne. Hvitvasking av alle stoffer henhold til produsentens anvisninger. Legge til en kopp natron med vaskemiddel som et ekstra løft å kvitte seg med lukt.

Rengjør gulvet

Feie eller vakuum gulvet å fjerne skitt og rusk som kan bidra til lukten på rommet. Bevege møbler å feilfri under den. Bruke teppe pulver før støvsuging kan gjøre hele rommet lukter renere. Følg produsentens instruksjoner for bruk. Alternativt, strø natron over teppet å absorbere teppe lukt. La den på teppet for minst en time før støvsuging det opp.

Friske luften

Tvinge foreldet, foul-smelling luft ut av rommet med åpne vinduer og fans. Mens det er mange måter å introdusere nye og bedre lukter til rommet ditt, ikke vil de ha samme effekt på skitne rommet der kildene til dårlig lukt er fremdeles der så bruk disse luftrensere sist. Noen deodorizing air freshener spray teppet et område med blomster eller søte lukter mens andre er utformet for å nøytralisere lukt i luften. Duftende stearinlys og røkelse, potpourri kan også gi rommet en behagelig nye lukt.