Bosc Pears: Når du velger dem.

December 23

Bosc Pears: Når du velger dem.

Det finnes flere varianter av pære vokst, med Bosc pære er en av de mest populære. Bosc pears pleier å ha en fastere hud og tettere kjøtt som har en søt honning smak når modnet. Pærer skal plukkes før de er fullstendig modne og deretter lov til å modnes. Pærer som modnes i treet fører en pære som vil ha en myk, nesten grøtaktig kjøtt, som ofte også kornete og melete.

Når du skal velge Bosc Pears

Som med alle pærer, skal Bosc pears plukkes fra treet før de er moden. Bosc pære er klar til å bli plukket fra tidlig til midten av September når pære begynner å vippe vannrett på stammen. Velg største pærer fra treet første og la mindre pærer vokse litt mer før plukking.

Modning Bosc Pears

La din Bosc pære å modne før å kjøle den ved å forlate det ved romtemperatur før av pære gir litt når du presse det med fingeren. David Sugar sørlige Oregon forskning og Extension Center tyder på fem til syv dager for modning Bosc pears. Pære vil også ha liten russeting av huden, som betyr at den har en sklifri brunaktig skjær. Dette er helt normalt for en Bosc pære og tilbyr en fin kontrast til myke kjøttet av en pære når spist unpeeled. Ifølge Oregon State University Extension Service, når en Bosc pære har blitt modnet, kan du lagre det på en kjølig temperatur på ca 40 til 42 grader Fahrenheit for ca en måned.

Raskere metode å modne pærer

Hvis du har det travelt og skal modning raskere, kan du plassere din pære i en papirpose med noen bakte epler og bananer for en dag eller to. Moden frukt avgir etylen gass, som vil fremskynde modning av pære.

Tips om lagring pærer

Lagre ikke din pærer i nær kontakt med andre grønnsaker som sterk lukt, som løk; pærer vil absorbere lukten.