Borsyre retninger

March 29

Borsyre, stoffet med mange husholdning bruker, er vanligvis finner i en pulverform ligner salt. Den brukes som gjødsel, som en plantevernmidler, legemidler og selv i matlaging og bevaring. Borsyre er et naturlig forekommende stoff. I naturen kombinerer boron med oksygen og hydrogen til skjemaet borsyre. Borsyre finnes i mange matvarer og vi ingest mellom ett og tre mg hver dag.

Instruksjoner

•Rid huset mold eller mugg ved vask berørte områder med en borsyre blanding. Mold kan forårsake allergiske reaksjoner og respiratoriske plager og kan skade vegger og møbler hvis venstre ukontrollert. Mix 3 deler vann, 1 del hydrogenperoksid og 1 kopp borsyre for hver 1½ gallons av blandingen. Bruk vernehansker og en respirator. Bruk en hånd sprøyta, pensel eller rull for å bruke borsyre blandingen til overflaten. La stå i 15 minutter før skrubbing av overflaten mold. Når mold er fjernet, Påfør et lag med borsyre blandingen til å hindre fremtidige mold kolonier dannes.

•Exterminate uønskede skadedyr som termitter, kakerlakker, maur og lopper med borsyre. Termitter, kombinere borsyre med propylenglykol (tilgjengelig fra bassenget og marine hobbyforretninger) i like deler. Bruke en håndholdt sprayer suge berørte tre. Fortsett behandling i tre måneder.

Kakerlakker og maur, bland litt borsyre med sukker eller sirup og plasserer den i sprekker og hull hvor pets og barn ikke kan tilgang til den. Insekter vil bære syre tilbake til reiret hvor vil det drepe dem.

For lopper, dryss borsyre pulver på teppet og feie det inn i haugen der det kan nå eggene. La i 24 til 36 timer før støvsuging.

•Bruk borsyre hjemme som antibakterielle og deodorizer. Strø pulveret i bunnen av din søppel bin å hindre lukt og bakterier. Dryss ½ kopp pulver i toalettet og scrub med toalett pensel. La pulveret i bollen i minst 30 minutter, men lenger hvis mulig.

Tips og advarsler

  • Borsyre er giftig og er rangert som en gift av EPA. Det bør brukes med forsiktighet og holdt utilgjengelig for pets og barn.