Borsyre oppskrift på kakerlakker

March 2

Borsyre behandling er en sikker og effektiv måte å kvitte seg med kakerlakker og andre insekt skadedyr. Fine, hvite pulveret stikker til Morts ben og antenner og angir insekt kroppen under grooming. Når svelget fungerer borsyre som en mage gift. Gjenværende pulver er igjen i reir og ingested av andre kolonistene. Alle kakerlakk arter er sårbare for borsyre.

Borsyre pulver

Borsyre pulver kan sprinkled i sprekker, sprekker og andre gjemmesteder. Bruk en lys belegg av støv slik at insekter gå gjennom det, ikke rundt. Lukt- og smakløst, borsyre miste ikke styrke over tid og kakerlakker utvikle ikke motstand mot den. Holdt i tett lukket beholder, kan borsyre pulver holdes på ubestemt tid.

Borsyre Roach oppskrifter

Borsyre er giftig for kakerlakker, men det er ikke en attractant. Å friste kakerlakker og sikre at de gjør kontakt med borsyre, legge råvarer.Roach agn kan gjøres fra en rekke mort-fristende ingredienser. En enkel agn kan gjøres ved å plassere en saltine sprakk på et lite stykke aluminiumsfolie. Våt sprakk med vann og stenke noen borsyre på den. La disse baits i og rundt kakerlakk stier. Roach baller er neste steg opp agn forberedelse. Bland fire deler borsyre med fire deler hvitt mel og en del Conditori sukker. Legg nok vann for å lage en formbare deig. Rulle inn 1 tomme baller og plassere dem bak apparater, rundt søppel bokser og inne skap. For å gjøre agnet enda flere uimotståelige, kan du legge litt bacon fett eller hakket løk til deigen.Holde alle agn fra barn og kjæledyr.

Ulemper og advarsler

Borsyre er betraktet som sikre når brukt skikkelig. According til EPA viser borsyre "bevis av noncarcinogenicity" for mennesker.Borsyre eliminere ikke kakerlakker umiddelbart. Vanligvis tar det opp til en måned å spre gjennom kolonien og drepe alle kakerlakker.Borsyre bør brukes med forsiktighet. Bruk hansker når håndtere materialet og ikke pust pulveret. I tillegg til egenskapene insecticidal borsyre er et ugressmiddel og kan ikke brukes i eller rundt potteplanter.