Borsyre og dikotom jord for Veggdyr

November 30

Borsyre og dikotom jord for Veggdyr

Veggdyr er en vanlig insekt pest i hus og hoteller. De lever av blod av mennesker og kan gjengi raskt, bli en stor infestation i en kort periode. Mange kontroll og utryddelse tiltak er foreslått, inkludert insektmidler og rensemetoder. Bruke kiselgur og boric syre er blant de mer naturlig alternativene. Men kan de ikke være like effektivt som noen kjemiske kontroller

Om kiselgur

Kiselgur består av små biter av kiselalger, en type av planteplankton, som har knivskarpe kanter som pierce et insekt utvendig skall, eller exoskeleton. Dette forårsaker feilen å tørke og til slutt dør. Denne prosessen er ikke umiddelbar. Ofte kan det ta opptil to uker å drepe Veggdyr, og det er ikke noe om kiselgur som tiltrekker bugs å den. For å drepe bugs med kiselgur, må det brukes hvor insekter reise slik at de må krysse skarpe partikler.

Om borsyre

Borsyre brukes ofte til å drepe insekter som kakerlakker og loppene og anbefales av noen som en bedbug frastøtende og et insektmiddel. Det antas at bruk borsyre langs sprekker og kløfter rundt sengen vil tiltrekke og giften Veggdyr, som kakerlakker. Det kan være slitende Veggdyr exoskeleton over en periode, men borsyre gjenkjennes ikke som en bedbug frastøtende.

Effektiviteten

Borsyre tiltrekker seg insekter og når svelget gift deres fordøyelsessystem. Det er effektivt i å drepe mange insekter, inkludert kakerlakker og termitter loppene. Det er imidlertid ineffektive mot Veggdyr fordi de er tiltrukket av karbondioksid i blodet, som ikke finnes i borsyre. De vil ikke ingest borsyre, så bruker den bare setter dyr og små barn i hjemmet risiko, ikke feil.

Kiselgur, derimot, er en av de få naturlige bedbug rettsmidlene som faktisk arbeider for å styre en infisering. Vanligvis kommer den i pulverform med partikler for små til å skade barn og kjæledyr. I hovedsak er det skitt, men Veggdyr og andre insekter, knivskarpe partiklene er dødelig. Kontrollere en bedbug infestation, kiselgur arbeider sakte, og ofte flere reapplications er nødvendig før betydelige resultater er sett.

Bruke kiselgur for Veggdyr

For å drepe Veggdyr med kiselgur, bruke den i sprekker og sprekker på gulvet rundt sengen, nær stikkontakter og i områder der tegn på bedbug aktivitet som kaster husks, egg og død bugs har blitt sett. Målet er å ha bugs gjennomgå over kiselgur på vei til deg. Bruke noen under madrassen, der Veggdyr gjemmer seg i sprekker og sømmer. Ikke Legg det direkte på madrassen hvor du skal sove. Kiselgur kan ikke fjerne en infisering helt, men det kan hjelpe redusere antall Veggdyr hjemme betydelig. Når du kjøper, kontroller at du kjøper mat-grade kiselgur og ikke produkt designet for bruk i svømmebasseng. Vær forsiktig med å puste som du bruke pulver. Gjenta anvendelser av kiselgur etter behov. Dette betyr ofte redusting disse områdene minst en gang hver uke i flere uker å drepe voksne og senere generasjoner som klekkes fra eksisterende egg.