Borers i Live Oak Trees

October 19

Borers i Live Oak Trees

Live oak (Quercus virginiana) er et stort, spre tre native til lavere kystslettene i USA. Treet trives i sandbunn for kysten langs bekker og rike skog. Live oak har en rask vekst og bærer søt eikenøtter som er en viktig matkilde for dyrelivet inkludert vaskebjørn, whitetail, Vaktel, jays og ville kalkuner. Live oak trær nå en moden høyde på 65 til 85 fot. Trærne er utsatt for angrep fra en rekke forskjellige borers som kan føre til dieback og fallende treet helse.

Glassvinger

Larver av mange arter av Glassvinger er tre kjedelig skadedyr av eiketrær inkludert live oak. Tidlige symptomer på sykdom vises som døende lemmer, grov bark og sawdustlike avfall eller frass etterlatt av insekt kjedelig. Larvene er 1 til 1 ½ inches lang med mørk brun hoder og hvit til rosa organer og bore under treet bark, opprette tunneler der de forpuppe seg. Skaden av borers svekke mat og vann gjennomføre vev i treet fører til stress og generell treet nedgang. Ledelse omfatter introduksjonen av nematoder å drepe borers.

Red Oak Borer

Red oak borer er sitert som en viktig pest i live eiketrær ved University of Georgia skolen bæreevne. (Referanse 3). Red oak borer (Enaphalodes rufulus) infests tre av treet og forårsaker permanent skade som reduserer kvaliteten på trelast. I USA påvirkes nesten 38 prosent av eik i trelast av insekt. Symptomer på infisering er misfarget flekker på bark, tilstedeværelse av frass, tre slivers og Avslutt hull. Nattlige insekter er mest utbredt i sommeren. Behandling omfatter bruk av hakkespetter som en viktig naturlige fiende som kan redusere insekt populasjoner med opp til 40 prosent.

Bred Necked rot Borer

Bred necked roten borers (Prionus laticollis) er vanlige skadedyr live oak og andre oaks spesielt i østlige områder av USA. Skaden fører til uthulet og kuttet. Eiketrær vokser i åpne og de allerede under stress er mest utsatt for angrep. Insekter er hvite og kjøttfulle med 3 par små bein og starte skadelige treet fra røttene rett under bakken. Øvre treet symptomer inkluderer gradvis helse nedgang og sparsom, liten, gullig løvverk. Lukk undersøkelse av røttene viser tunneler laget av borers. Ledelse omfatter forbedre vekst av treet. Bruk av insektmidler er ikke anbefalt og sjelden nødvendig.