Boraks termitt behandling

December 10

Boraks er et mineral stoff, også kalt natrium tetraborate eller trisodium tetraborate, avledet fra elementet boron. Boraks har mange bruksområder, inkludert rengjøring, Klesvask brightener, insektmiddel og plantevernmidler. Selv om boraks ikke voldsomt giftig, er det effektivt i å eliminere mange skadedyr, inkludert en home verste fiende, termitt.

Hvorfor boraks?

Boraks er svært effektiv plantevernmidler, soppdreper og insektmiddel. Det ikke fordamper eller volatize i luften, gjør det effektiv over lang tid. Selv om det kan utgjøre en helsefare, spesielt hvis ingested, det er vurdert som lite giftig og er derfor mye tryggere å bruke enn andre insektmidler som chlorpyrifos, diazinon eller pyrethrins. Alle disse egenskaper gjør det nyttig behandling for termitter.

Virkningsmekanisme

Som et insektmiddel, kan boraks brukes i en agn formulering eller som et pulver. Pulveret er vanligvis brukt til å behandle sprekker og kløfter der det blir en fin lag av støv. Som termitt gå gjennom det, pulver stikker til bena og de ingest det når du trimmer seg. Når svelget fungerer som en gift i magesekken forårsaker død innen tre til ti dager. Pulveret er også slitende deres ytre skjelett, forårsaker dehydrering, som hjelpemidler i døden. Pulveret kan fortsette å behandle området sikrer at klekking insekter vil også dø.

Langsiktig løsning

Termitter føre millioner av dollar i skade på eiendom hvert år. For å bekjempe dette, etter selskaper løsninger for å beskytte eiendommen fra termitter før de hjemsøke. SmartGUARD/fremrykkende produktene er en rekke byggematerialer inkludert kryssfiner, pigger, bjelkene, sperrer og OSB paneler som gir beskyttelse mot sopp og termitter. Denne løsningen ble skapt og produsert gjennom en strategisk allianse mellom tre selskaper, amerikanske boraks Inc., Osmose og LP. Disse bygningen forsyninger er press-behandlet med borates å hindre termitter infesting egenskapen.Det er også selskaper som spesialiserer seg på behandling av boliger og bygninger under bygging med en spray for beskyttelse som inneholder borates. Spray vil trenge tre, og dermed gir år og år av sikringen fra termitter.

Toksisitet

Selv om en effektiv behandling for termitter, anses boraks et miljøvennlig insektmiddel. Det er trygt for planter, som borates er et essensielt næringsstoff for planter. Boron er også et viktig element for mennesker, selv om sammensatte boraks ikke bør svelges og det kan føre til hud og øyne irritasjon. Hvis bruker pulver, bare husk å holde utilgjengelig for barn og behandle i sprekker og kløfter hvor familiens kjæledyr ikke får det. Byggematerialer behandlet med borates er også trygt og krever ikke noen spesiell behandling eller disposisjon.

Fordeler

Boraks er trygg og effektiv i behandling av termitter. Den kan brukes til å behandle en infisering, eller for å hindre et angrep. Det er kostnadseffektivt og selv SmartGUARD/fremrykkende produktene i 2009 koster bare ca $1.50 mer enn sammenlignbare ubehandlet materialet. Allerbest, termitt blir borte uten ugrunnet skade til omgivelsene.