Boraks for naturlig rensing

July 28

Boraks eller natriumborat, er et naturlig stoff som er minelagt i noen steder over hele verden. Selv om det er giftig når spises i store mengder, det er mye mildere enn mange kunstige rengjøring kjemikalier og er et godt grønne alternativ for mange typer rengjøring.

Generelt rengjøring

Bruk boraks som en Universal overflaten renere som er trygt for alle overflater og ikke klø glass eller fliser. Stenke det direkte på badet overflater og fliser, skrubbe og skylle med vann. For å gjøre et glass renere, bland 2 ss. boraks med 2 kopper vann og bruke den med en klut eller svamp. Bruk boraks som skrubbe agent caked på ren mat av kjeler og panner eller skrubbing porene på skjærebrett. Det fungerer også som en deodorizer søppelbøtter, kjøleskap og tepper.

Klesvask

Boraks ble opprinnelig brukt primært for Klesvask. Legge til 1/2 kopp boraks en Last med Klesvask i begynnelsen av vaskesyklusen å øke vaskemiddels effektivitet. Den lyse farger og bleke hvite ved noen temperatur uten å skade alle typer stoff. Det hjelper også med flekker og lukt. For vanskelige flekker, pretreat stedet med en lime av boraks og vann. Boraks er spesielt effektive i å fjerne mugg og mold flekker, som er en vanlig klesvask problem hvis du ikke tørr det raskt nok.

Insekter og ugress

Boraks er nyttig som et insektmiddel og ugressmiddel, som det er giftig for insekter og planter i store mengder. Dryss på tepper og la overnight å drepe fleas, eller blande det med honning å tiltrekke og drepe maur. For å drepe uker, bland 10 oz. boraks med 1 gallon vann og spray på ugress, men vær forsiktig, fordi det vil drepe ønskelig planter også. Dryss boraks i sprekker i fortauene å drepe planter og ugress. Også skvette boraks rundt kanten av huset for å hindre feil som maur inn.

Personlig pleie

Bland boraks med litt vann, og bruke den som en mild og peeling hånd og ansikts såpe. Det er også en effektiv behandling for soppinfeksjoner som fotsopp. Bare blande den med vann for å lage en lime, og bruk den direkte til huden.