Boraks for behandling av lopper

November 13

Boraks er en levedyktig behandling for lopper, gir at du bruker den riktig. Fleas kan raskt reprodusere og multiplisere. Dette kan føre til en enkelt loppen å slå til et angrep i løpet av et par uker. Det er best å handle raskt for å fjerne dem fra din hjem for å hindre videre avl, som kan gjøre det umulig å stoppe en infisering.

Hvor å kvitte seg med lopper med boraks

Vakuum hele teppebelagte området for å fjerne så mange loppene, egg og larver som mulig. Vakuum møbeltrekk også, som fleas hule i møbler, draperi og alt annet laget av mykt materiale eller klut. Dryss hele området med boraks. Bruke type boraks som du bruker vaskerom, ikke noen annen form som kan inneholde lagt såper. Såper kan være skadelig for kjæledyr. Ikke bruk den å vått teppe, som dette kan discolor det. Ikke tomrom boraks inntil det har vært arbeidet i tepper. For å hjelpe den sammen, feie den rundt med en kost å spre den og tillate den å arbeide seg inn i teppet fibrene. La det sitte i noen timer. Jo lenger loppene har kontakt med boraks, jo bedre sjansene er at de vil være død innen du støvsuger dem opp.

Vakuum hele området igjen, og pass på å få alle boraks på teppet. Kast vakuum bag utenfor for å unngå live fleas fra rømmer vakuum. Gjenta denne fremgangsmåten hvis du ikke ser en nedgang i antall loppene du eller biter du får. Hold kjæledyr loppe-gratis også, slik at reinfestation ikke oppstår.

Se din pets nøye for å sikre at de ikke påvirkes ved bruk av boraks. Hvis de vise tegn som tap av appetitt, hudproblemer eller andre helseproblemer som nettopp startet etter benytter boraks, avslutte dette loppe kontroll metoden. Boraks kan påvirke noen på samme måte og bør avbrytes hvis folk viser noen av disse symptomene.