Bora-termitt behandling

December 17

Bora-termitt behandling

I tillegg til termitter kontrollerer Bora-omsorg visse tre infesting insekter og tre sopp. Den aktive ingrediensen i dette produktet er borate, en uorganisk materiale som er utvunnet i den vestlige delen av Nord-Amerika, Sør Amerika og Asia. Borate i Bora-omsorg er i form av disodium octaborate tetrahydrate og er formulert med glykol penetrants. Penetrants tillate virkestoffet å spre inn i tre hvor det varer på ubestemt tid.

Blande teknikker

Bora-omsorg er et flytende konsentrat som inneholder 40-prosent virkestoffet og må fortynnes med rent vann før bruk. Utformingen har begrenset løselighet, så en premix Bora-og vann er forberedt før pouring kjemiske i en applikator tank. Etiketten sier at bruk av varme eller varmt vann og en impeller type blandebatteri, som kan brukes med en elektrisk drill hjelpemidler utvanning prosessen.

Etiketten instruksjonene for høyt volum pumpe systemer staten, "legge til alle fortynning vannet tank, starte recirculator, og deretter sakte legge BORA-omsorg konsentrat. Tillat for å blande inntil uniform."

Termitter kontrollert

Termitter kontrollert av Bora-omsorg inkluderer underjordiske, Formosan, dampwood og drywood termitter. Underjordiske termitter hekker i jord og lever av konstruksjoner. Siden de må ha fukt, flytte de fra jord i bygg gjennom rør som de konstruere fra mud, tre partikler og selv deler av gips.

Formosans er en type underjordiske termitt med den primære forskjellen av krydde ved skumring og blir tiltrukket av lys. Dampwood termitter hekker ofte i tre begravet i bakken; Selv om de ikke trenger å være i jord å overleve. Drywood termitter hjemsøke tørt treverk og har lave krav til fuktighet. De fortsatt helt over bakken.

Remedial termitt behandlinger

På grunn av gjennomtrengende, kan Bora-omsorg sprayes på infested ved å oppnå gode termitt kontroll. Ett strøk av utvannet Bora-løsning er sprayet, til punktet av fuktighet, på infested og utsatt tre. Hvis det er bare én eller to synlige sider, så to strøk må brukes med en ventetid i minst 20 minutter mellom strøk.

Utvannet Bora-løsning kan også injiseres i termitt gallerier og lommer av forfall. Når infestations ikke er tilgjengelige fra overflaten, små hull kan bores inn tre og kjemiske kan injiseres gjennom hullene. Nok løsning skal settes inn for å fylle gallerier og renons mellomrom.

Skum programmer

Et skum kan opprettes ved å blande to deler vann med en del Bora-omsorg og deretter legge til tre til åtte ounces skummende agent per gallon av blandet løsning. Skum brukes til bare tre og ugyldige områder sikre tomrom er helt fylt. I omtrent en time, skum tilbake til flytende form og trenger inn i skogen.

Tåkete programmer

En fogger kan brukes til å behandle trange rom som loft eller kravlesøket spaces. To deler vann og en del Bora-omsorg bør legges til fogger reservoaret. Alle utsatte tre overflater bør være helt våt med ca en gallon av løsningen brukes for hver 400 til 800 kubikkfot void plass. Tåkete etterfølges direkte spray på tungt befengt områder. To separate tåkete programmer kan være nødvendig å kontroll underjordiske og Formosan termitter. Det bør være en ventetid på minst to timer mellom programmer. Produsenten av Bora-omsorg anbefaler tåkete bare når tilgang er begrenset forbyr på andre måter.

Behandlinger under bygging

Forebyggende behandlinger under bygningskonstruksjon er hovedsakelig gjort for underjordiske og Formosan termitt kontroll. Disse behandlingene utføres vanligvis når alle konstruksjoner og sheathing er på plass, men før mekaniske systemer, isolasjon og elektriske ledninger er installert. Alle tre flater er sprayet for å våt med en én til én løsning Bora-omsorg i vann. Ekstra forsiktighet tas helt behandle høy fuktighet områder som bad, kjøkken og vaskerom. Det er også viktig å behandle alle tre som er i kontakt med en betongplate

Forholdsregler

Før du bruker dette produktet eller noen plantevernmidler, er det viktig å lese og forstå etiketten. Det er et brudd på føderal lov å bruke en plantevernmidler inconstant med etiketten.

Når du bruker Bora-omsorg, bør mat fjernet eller dekket under behandling. All mat behandling flater bør være dekket eller helt renset etter behandling. Bora-omsorg bør ikke brukes direkte til organer av vann og det bør ikke være sølt eller brukt på planter.