Bør være trappetrinn limt?

October 8

Bør være trappetrinn limt?

Trappetrinn er knyttet til trapper stigerør på forskjellige måter. Lime er en av de vanligste metodene, men det avhenger av flere faktorer. Bruke selvklebende hjelper reduserer lyder på trappen, som tre trinn knirkende på grunn av løs negler eller skruer. Et vannfrie lim hindrer slitebanen fordreining på grunn av fuktighet.

Stive lim

Type produktet brukes for liming trappetrinn avhenger av materialet treads og stigerør. Hvis du legger ved tre trinn i konkrete trappen, må et tykt lag av limet som binder betongen og veden sammen. Bruk en stiv polyuretan konstruksjon lim, som er anbefalt for liming mest byggematerialer inkludert tre og betong. Bruk hansker når du arbeider med limet, som det kan skade huden hvis cure før vask.

Fleksibel lim

Hvis du installerer trappen løpebaner over eksisterende trinn eller fjerne gamle løpebaner og installere det ny seg direkte på rammen og stigerør, bruke en elastisk liming disse tre flater sammen. Et tregulv lim forblir permanent elastisk, har lav fuktighet permeabilitet og herding, gir en membran som reduserer fuktighet damp overføring fra subfloor.

Fordeler

Fordelene med å bruke limet som fester trappetrinn inkluderer redusert bruk av negler eller skruer, enkel installasjon og muligheten til å enkelt bånd de fleste typer overflater sammen. Lim kan tre å ekspandere og kontrakten med å opprettholde skade og reduserer trappens lyd attributter, for eksempel knirkende trapper.

Ulemper

Ulemper med å bruke lim inkluderer lukt og gasser, spesielt fra produkter med en kjemisk base som methylene disocyanates. Fjerning av limet kan i tilfelle reparasjoner er vanskelig og arbeider med produkter være farlig for helsen din. Eksponering for limet kan irritere huden og øynene eller forårsake allergiske hud og luftveier reaksjoner. Ved svelging kan forårsake forgiftning.

Andre alternativer

Tråd-forming, selv trykke skruer brukes til å knytte trappetrinn, men mange Trebearbeiding fagfolk anbefaler ikke dette. De gir ingen beskyttelse fra fuktighet eller lyd dempe. Hvis de kommer løs, presenterer de en fare for alle som bruker trappen. Med mindre dekket av tepper eller annen overflate, skruene på toppen av trappen tråden er skjemmende.